MENU

Wanneer monteert u uw winterbanden?

De dagen worden snel korter, de kachel staat bijna overal weer aan, de zomer is nu helaas echt voorbij. Met de dalende temperaturen wordt het bijna weer tijd om uw zomerbanden om te wisselen voor de winterbanden.

Wij willen u vragen binnenkort een afspraak te maken voor de bandenwissel. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt weten we zeker dat we u zo snel mogelijk kunnen helpen. Tijdens het wisselen kunt u hier natuurlijk op wachten. Door de drukte vragen we uw begrip voor het feit dat we misschien niet dezelfde dag al een afspraak kunnen inplannen voor uw bandenwissel.

Uiteraard is het wisselen van uw banden te combineren met onderhoud aan uw auto. In dat geval hebben we vervangend vervoer voor u klaar staan. Mocht u de wielen willen laten balanceren dan kunt u dit bij het maken van de afspraak aangeven, desgewenst test de monteur de banden eerst op het balanceerapparaat en worden deze indien nodig gebalanceerd. Wanneer wij uw winterbanden in opslag hebben worden de wielen conform afspraak gratis voor uw gewisseld.

De wettelijk vereiste profieldiepte is 1.6 mm, echter dient een winterband een minimale profieldiepte hebben van 4.0 mm om als officiële winterband te worden aangemerkt.

Indien u vragen heeft over winterbanden of graag een vrijblijvende offerte wilt dan horen wij dit graag.

Neem contact op