MENU

Bandenwissel

We hebben alweer kunnen genieten van de eerste zomerse dagen, de airco kan aan en de eerste vakantieplannen zijn ongetwijfeld al gemaakt! Dat betekent dat het weer tijd is om uw winterbanden om te wisselen voor de zomerbanden.

Wij willen u vragen een afspraak te maken voor de bandenwissel zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen. Als u een afspraak maakt voor het wisselen van de banden, dan kunt u hier natuurlijk op wachten. Door de drukte vragen we uw begrip voor het feit dat we u misschien niet dezelfde dag kunnen helpen.

Uiteraard is het wisselen van uw banden te combineren met onderhoud aan uw auto. In dat geval hebben we vervangend vervoer voor u klaar staan. Mocht u de banden willen laten balanceren dan kunt u dit van te voren aangeven, desgewenst test de monteur de banden eerst op het balanceerapparaat zodat we ter plekke advies kunnen geven. Wanneer wij uw winterbanden in opslag hebben worden de wielen conform afspraak gratis voor u gewisseld.

We zien uw afspraak graag tegemoet, wij adviseren u vanaf de week van maandag 31 maart een afspraak te maken. Indien u een vrijblijvende offerte wilt voor een of meerdere nieuwe banden is dit uiteraard mogelijk. Bel ons op 0511-424173 of mail naar info@lijzengacitroens.nl voor een prijsopgave.

Direct een afspraak maken kan hier.

Tijd voor de bandenwissel: winterbanden in de opslag en zomerbanden onder de auto!

Autoinruil

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • In te ruilen auto: