MENU

Over ons

Welkom bij Autobedrijf Lijzenga

Autobedrijf Lijzenga Damwoude is al jaren een begrip in de regio als het gaat om verkoop en onderhoud van auto’s van de merken Citroën en Peugeot.

Dankzij de jarenlange ervaring wordt Autobedrijf Lijzenga met recht de specialist op het gebied van Franse auto’s genoemd. Natuurlijk is ook ieder ander merk van harte welkom bij dit familiebedrijf in Damwoude. De vakbekwame monteurs en modernste diagnoseapparatuur staan garant voor gedegen onderhoud. Autobedrijf Lijzenga heeft altijd rond de 100 kwaliteitsoccasions op voorraad tegen een acceptabele prijs, die altijd worden geleverd met een nieuwe APK. Deze jong gebruikte auto’s zijn voornamelijk van de merken Citroën en Peugeot. Door de verschillende afleverpakketten kunt u zelf kiezen waar u wel en niet voor wilt betalen bij de aanschaf van een andere auto! Benieuwd? U bent van harte welkom in Damwoude bij Autobedrijf Lijzenga voor een vrijblijvende offerte of proefrit.

Helpt u mee?

Bij iedere APK die wij uitvoeren doen wij een donatie aan de Johan Cruyff Foundation. Deze non-profit organisatie helpt kinderen en jongeren met een beperking of die opgroeien in een kansarme omgeving.

Lees meer

 

Wie doet wat bij Lijzenga?

Benieuwd naar ons enthousiaste team? Bekijk hier een overzicht van ons team van specialisten.