MENU

Klassiekers

Uw klassieker, uw oldtimer, uw youngtimer, uw semi-klassieker. Allemaal zijn ze van harte welkom bij Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude.

Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in (franse) klassiekers. De door de jaren heen opgedane ervaring en kennis in combinatie met de documentatie die we van bijna ieder model hebben zijn wij bij uitstek het adres voor onderhoud van uw auto.

Elke week bezoeken er meerdere klassieke Citroëns onze werkplaats. Zij komen voor een kleine of grote beurt, een reparatie of soms een (al dan niet gedeeltelijke) restauratie. Van Traction tot DS, van 2CV tot CX. Ieder model wordt met zorg en toewijding ‘verzorgd’ door ons vakkundige personeel.

Mocht u uw auto willen laten restaureren dan is dit uiteraard mogelijk. Wij hebben recentelijk een aantal interessante auto’s gerestaureerd. Lees hier meer…

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Of wilt u een impressie krijgen van de klassieke auto’s die wij in onderhoud hebben? Aarzel niet en kom eens langs met uw oldtimer! De koffie staat altijd klaar!

Op 9 september 2011 hadden we een heel interessante verzameling van auto’s die voor onderhoud bij ons langskwamen:

Van links naar rechts:

Citroën 2CV, Citroën BX GTI 16v, Citroën GSA X3, Citroën SM 2.7 carb, Citroën DS21 Pallas halfautomaat, Citroën CX 2400 prestige, Citroën XM V6