MENU

Lijzenga Zakelijk | Bedrijfsoplossingen

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor het beheer van uw wagenpark, u wilt duidelijkheid en gedegen advies. Welkom bij Autobedrijf Lijzenga.

Autobedrijf Lijzenga is uw partner wanneer u zat bent van de hoge onderhoudscontracten en

Lease uw DS5 bij Lijzenga

maandelijks terugkerende rekeningen van uw wagenparkbeheerder. Lijzenga biedt u scherpe uurtarieven in de werkplaats en hoge kortingen op alle originele onderdelen. U betaalt geen vast (en te hoog) bedrag per maand maar u betaalt alleen de uren die daadwerkelijk nodig zijn voor de reparatie van een van uw (bedrijfs)auto’s. Dag wurgcontracten, hallo transparantie.

Naast de lage uurtarieven en korting op onderdelen en banden biedt Autobedrijf Lijzenga u een vast en laag tarief voor de APK keuring van uw complete wagenpark.

 

Het wagenpark wordt vaak een beetje aan zijn lot overgelaten binnen een organisatie, het personeel moet immers toch rijden, en dat kost altijd veel geld. Toch valt er regelmatig een aanzienlijk bedrag te besparen door efficienter wagenparkbeheer en duidelijkere afspraken. Heeft u eigenlijk een idee hoeveel uw bedrijf jaarlijks uitgeeft aan uw (bedrijfs)wagens?

Wilt u weten wat Autobedrijf Lijzenga voor u kan betekenen? Bel ons voor een afspraak of vul ons contactformulier in.

 

Grand C4 Picasso