MENU

Professionele werkplaats tegen scherpe tarieven

In onze werkplaats kunnen wij je een totaalpakket aanbieden voor jouw voertuig zodat je te allen tijde veilig, vertrouwd en snel de weg weer op kan. Mocht een reparatie onverhoopt langer duren dan hebben wij altijd vervangend vervoer voor je klaar staan zodat natuurlijk zodat je indien nodig, mobiel blijft.

Nu online afspraak maken

Wij bieden onder andere de volgende diensten aan in onze werkplaats in Damwoude, Friesland,

 • Reparatie & onderhoud van alle merken met behoud van fabrieksgarantie
 • APK keuringen
 • Diagnose apparatuur Citroën, Peugeot & Universeel
 • Ruitreparatie & herstel
 • Schadetaxatie, reparatie & herstel
 • Inbouw carkits/ navigatiesystemen/ cruisecontrole & andere elektronisch aangestuurde apparaten
 • Banden en velgen & andere accessoires
 • Airco Service
 • Inbouw roetfilters
 • OBD tuning van diesel en benzine motoren
 • Veerbollen (ook vullen van veerbollen)
 • Vervangend vervoer
 • Restauratie & oldtimers

Je kunt bij ons altijd van te voren een prijsopgave aanvragen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook bellen wij je natuurlijk direct indien de kosten toch hoger zullen zijn dan begroot, zodat je altijd weet waar ujeaan toe bent. We bieden alle werkzaamheden aan tegen scherpe prijzen, gecombineerd met een goede service.

Direct online een afspraak maken

Graag tot ziens in onze werkplaats. Ons 9 man tellende ‘onderhoudsteam’ heet je van harte welkom!

1a

Citroen Specialist

Al ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het merk dat beroemd is geworden dankzij zijn innovativiteit en comfort. Elke Citroen is welkom bij ons in Damwoude, van 2cv tot C1, van Citroen DS tot Citroen C6. We bezitten alle moderne en geupdate diagnose apparatuur en speciaal gereedschap dat vereist is om efficiënt en vakkundig aan alle Citroëns te sleutelen. Tevens kunnen we alle onderdelen leveren tegen scherpe tarieven.

Peugeot Specialist

Autobedrijf M. Lijzenga heeft zich tevens toegelegd op het merk Peugeot. Sinds begin jaren ’70 zijn Peugeot & Citroen al een concern en sinds 2010 heeft Autobedrijf M. Lijzenga zich ook gespecialiseerd in auto’s van Peugeot, zo kunnen we je in de toekomst nog beter van dienst te zijn. Onder andere bezitten we de originele diagnoseapparatuur en de onderdelen programma’s zodat we de eventuele problemen met de auto snel en efficiënt kunnen oplossen. Bezoek ons snel of vraag een offerte op voor onderhoud en ervaar zelf dat we onze service weten te combineren met zeer scherpe prijzen.

27a

Milieu –  banden recycling

Wist je dat er in Nederland per jaar ongeveer 6 miljoen banden vervangen worden? Het gaat dan niet alleen om banden van personenwagens, maar ook om vrachtwagenbanden, tractorbanden en andere voertuigen. Dat betekent dat er jaarlijks ook rond de 6 miljoen gebruikte autobanden bij het afval terechtkomen. Dat dit een enorme aanslag is op het milieu zal geen verrassing zijn. Daarom is Autobedrijf Lijzenga al geruime tijd gecertificeerd inzamelpunt voor Granuband Inzameling B.V.

Granuband Inzameling B.V. is de specialist in de inzameling van die oude banden. Bij gemeentedepots en agrarische bedrijven en bij de speciale door Granuband gecertificeerde inzamelpunten, waar automobilisten hun gebruikte banden kunnen inleveren. De banden moeten dan wel voldoen aan de voorwaarden die de RecyBEM stelt. Door heel Nederland zijn inmiddels 1250 Granuband-inzamelpunten te vinden.

Granuband zorgt er voor dat jouw oude autobanden 100% gerecycled worden tot andere producten. Wanneer je de banden van jouw auto bij Autobedrijf Lijzenga laat vervangen weet je dus zeker dat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Afspraak maken?
0511 - 424173
Dat kan online of telefonisch
Nu inplannen