MENU

Bedrijfsauto Citroën Berlingo

Modern, veelzijdig en … slim!

De nieuwe Berlingo is nog altijd even flexibel en functioneel. Dankzij de ruime keuze aan carrosserievarianten, motoren en uitrustingselementen kan de nieuwe Berlingo aan al uw professionele wensen voldoen.

600x330_Berlingo_VU

Sterke punten

 • Ruimte voor twee europallets en grote, optimaal gevormde deuren.
 • Drie zitplaatsen voorin en een bijzonder flexibel in te delen interieur bij uitvoeringen met de multifunctionele cabine.
 • Meer ruimte centraal voorin bij uitvoeringen met de elektronisch gestuurde ETG6-versnellingsbak.
 • Nog meer connectiviteitsmogelijkheden: 7 inch touchscreen tablet en Bluetooth handsfree kit.
 • Rijhulpsystemen voor extra veiligheid: achteruitrijcamera, Grip Control.
 • Laag brandstofverbruik en een CO2-uitstoot vanaf 108 g/km (BlueHDi).
 • Leverbaar in verschillende carrosserievarianten: Berlingo, Berlingo XL en Plancher Cabine.

MODERN DESIGN

Geschikt voor elk gebruik

De bedrijfswagenuitvoering van de Berlingo heeft dezelfde stijlkenmerken als de Multispace: een nieuwe, expressieve grille en een harmonisch design dat garant staat voor maximale ruimte.
Berlingo_VU_design

Ook de nieuwe Berlingo is leverbaar in twee lengtes: Berlingo (max. laadvolume 3,3 m3) en Berlingo XL (max. laadvolume 3,7 m3). Dankzij de brede schuifdeuren en asymmetrische, tot 180° te openen achterdeuren gaat het in- en uitladen moeiteloos.

COMFORT

Altijd functioneel en veelzijdig!

Met de multifunctionele cabine kan de nieuwe Berlingo aan al uw eisen voldoen. De flexibiliteit van deze cabine biedt een groot aantal voordelen, afhankelijk van de gekozen configuratie. In Nederland is er een scheidingswand verplicht welke niet is afgebeeld. Daardoor vervalt de doorlaadmogelijkheid.

Drie zitplaatsen vóór

747x322_tablette_ecritoire_Berlingo

Dankzij de middelste stoel, die snel en gemakkelijk kan worden uitgeklapt, beschikt deze cabine over drie zitplaatsen. Ellebogenwerk is niet nodig: er is ruimte genoeg voor drie personen!

Wegklapbare stoel

747x322_tablette_ecritoire_Berlingo

De passagiersstoel is opklapbaar hierdoor ontstaat een extra laadvolume. In deze configuratie neemt het laadvolume toe met 400 liter.

Stoel met opklapbare zitting

747x322_tablette_ecritoire_Berlingo

De zitting van de buitenste passagiersstoel kan als een bioscoopstoel worden opgeklapt tegen de rugleuning, zodat u grote, hoge voorwerpen in de cabine kunt vervoeren.

Een rijdend kantoor

747x322_tablette_ecritoire_Berlingo

De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan worden neergeklapt om een bureaublad te vormen. Zo kunt u uw documenten altijd kwijt!

INTELLIGENTE TECHNOLOGIEËN

 • 7 INCH TOUCHSCREEN TABLET

 • ONTSPANNEN AUTORIJDEN

7 INCH TOUCHSCREEN TABLET

Tablette_Tactile_Berlingo

De nieuwe Citroën Berlingo is leverbaar met een 7 inch touchscreen tablet die voor een nog overzichtelijker dashboard zorgt. De touchscreen tablet biedt functies die zelden aanwezig zijn op een bedrijfswagen:

– een nieuw touchscreen navigatiesysteem met kaarten in 3D-perspectief en weergave van snelheidslimieten. Dit systeem houdt bij het bepalen van de route rekening met de actuele verkeerssituatie (optioneel);
– uitgebreide mediafuncties (radio, streaming audio, aansluitmogelijkheden voor externe apparaten enz.);
– telefoon (spraakherkenning, handsfree functie dankzij de Bluetooth-verbinding, toegang tot het telefoonboek, beheer van dubbelgesprekken).

SCHONE MOTOREN

Het motorengamma van de nieuwe Citroën Berlingo is nog verder uitgebreid met onder andere BlueHDi-dieselmotoren.

De nieuwe Citroën Berlingo is leverbaar met de nieuwe BlueHDi-motoren. Deze dieselmotoren zijn voorzien het efficiëntste emissieregelsysteem dat op de markt leverbaar is. Ze voldoen natuurlijk aan de nieuwe Euro 6-norm. Brandstofverbruik en uitstoot:
 • BlueHDi 75 met handgeschakelde versnellingsbak: 4,3 l/100 km en 110 g CO2/km*
 • BlueHDi 100 met handgeschakelde versnellingsbak: 4,3 l/100 km en 110 g CO2/km*
 • BlueHDi 100 S&S met handgeschakelde versnellingsbak: 4,1 l/100 km en 108 g CO2/km*
 • BlueHDi 100 S&S met ETG6-versnellingsbak: 4,2 l/100 km en 106 g CO2/km*
 • BlueHDi 120 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak: 4,3 l/100 km en 112 g CO2/km (afhankelijk van het verkoopland)*

* Met de CO2 verlagende optie FX02 Michelin banden.

Deze motoren hebben een hoger rendement, een betere inwendige efficiency en minder interne wrijving. Bovendien bieden ze betere prestaties, voor nog meer rijplezier. Lees meer over de BlueHDi-technologie.

CITROËN BEDRIJFSWAGENS

 

CITROËN BERLINGO
VANAF € 12.800
600x330_Berlingo_VU