MENU

Citroën Berlingo MultiSpace

Modern, praktisch en… slim!

De vrolijke en onderscheidende Berlingo is vernieuwd! De nieuwe Berlingo Multispace is als vanouds een ruime, veelzijdige en praktische MPV, en biedt daarnaast vele nieuwe voordelen waarvan alle inzittenden profiteren.

Berlingo_Vignette

Sterke punten

 • Een nieuwe expressieve en vrolijke vormgeving
 • Een 7 inch “connected” touchscreen tablet
 • Extra veiligheid met Active City Brake, achteruitrijcamera en parkeerhulp vóór
 • BlueHDi-motoren met een CO2-uitstoot vanaf 109 g/km
 • Modutop multifunctioneel dak
 • Individuele uitneembare achterstoelen
 • Te openen achterruit

MODERN DESIGN

Helemaal van deze tijd

test2

Nog meer karakter!

De Berlingo heeft een aantrekkelijke vormgeving waarmee hij zich onderscheidt van de massa. Het design is nu stijlvoller en harmonieuzer dan ooit.

Mosaique Centrale Berlingo Multispace

Een nieuwe voorzijde

Met zijn nieuwe grille, stoere voorbumper en nieuwe positie van de LED-dagrijverlichting ziet de nieuwe Citroën Berlingo Multispace er fris en karaktervol uit.

test droite 4

Volop ruimte

Het slim ontworpen interieur van de nieuwe Citroën Berlingo Multispace is ongekend veelzijdig en comfortabel.

Mosaique_Feux_LED_Berlingo_Multispace

LED-dagrijverlichting

De LED-dagrijverlichting, als optie leverbaar op de FEEL-uitvoering, is lager geplaatst om de nieuwe Citroën Berlingo Multispace een nog krachtiger en stijlvoller uiterlijk te geven.

Mosaique_Variantes_Face_XTR_Berlingo_Multispace

Vier uitvoeringen

De nieuwe Citroën Berlingo Multispace is leverbaar in drie direct van elkaar te onderscheiden uitvoeringen: LIVE, FEEL en XTR.*

*Uitvoeringen

COMFORT

Volop gebruiksgemak!

Modutop®: optimaal gebruik van de ruimte!

Berlingo_Multispace_Confort

De Modutop is ontworpen voor alle inzittenden, ook voor de kinderen! De opbergkoffer van de Modutop is rechtstreeks van buitenaf bereikbaar via de te openen achterruit. De glazen ramen en de luchtroosters zorgen voor extra comfort. En de verplaatsbare dakstangen vergemakkelijken het vervoer van uw spullen. De Modutop®, een praktische, lichte en luchtige voorziening.

3 individuele achterstoelen

Berlingo_Multispace_Confort

Dankzij de drie tot vijf individuele, even grote achterstoelen zitten alle passagiers comfortabel. Gepersonaliseerd en individueel comfort in optima forma. In Nederland is de uitvoering met 7 zitplaatsen niet leverbaar.

Profiteer optimaal van de ruimte!

Binnenruimte

Berlingo_Multispace_Confort

Het ruime interieur biedt niet alleen volop beenruimte voor de achterpassagiers, maar ook een royale bagageruimte met een inhoud van 675 liter of zelfs 3000 liter als de stoelen van de tweede zitrij zijn neergeklapt.

Veelzijdigheid en gebruiksgemak

Berlingo_Multispace_Confort

Handige en slim ontworpen opbergvakken, een typisch kenmerk van de Berlingo! Met de slim over het interieur verdeelde opbergvakken beschikt u over tot wel 170 liter extra opbergruimte (afhankelijk van de uitvoering).

Interieurambiance

Berlingo_Multispace_Confort

Het comfort van de inzittenden is ook afhankelijk van de sfeer in het interieur. Daarom is de nieuwe Berlingo Multispace voorzien van nieuwe bekledingsstoffen:

– de stof QUAD in de kleur Gris Délice in de FEEL-uitvoering, met turquoise sierstiksels;
– de nieuwe stof LIBER IA in de uitvoeringen XTR en SHINE, met okerkleurige sierstiksels.

Rijcomfort

Berlingo_Multispace_Confort

Een optimaal comfort ongeacht de rijomstandigheden. De pseudo-McPherson-voortrein verschaft de nieuwe Berlingo een uiterst nauwkeurige besturing die in belangrijke mate bijdraagt aan het rijplezier.

7 INCH TOUCHSCREEN TABLET

De nieuwe Citroën Berlingo Multispace heeft een nieuwe 7 inch touchscreen tablet die het dashboard overzichtelijker maakt en allerlei nieuwe functies biedt:

 • een nieuw touchscreen-navigatiesysteem met 3D-kaarten, weergave van de snelheidslimiet en routeberekening op basis van de verkeersinformatie
 • meer mediafuncties (radio, streaming audio, jukebox en connectiviteit met externe apparatuur)
 • telefoon (spraakherkenning, Bluetooth handsfree-systeem, rechtstreekse toegang tot het telefoonboek en een wisselgesprekfunctie).

GEAVANCEERDE MOTOREN

Het motorengamma van de nieuwe Citroën Berlingo Multispace is nog verder uitgebreid met onder andere BlueHDi-dieselmotoren.

BlueHDi-technologie

De nieuwe Citroën Berlingo Multispace is leverbaar met de nieuwe BlueHDi-motoren. Deze dieselmotoren zijn voorzien van het meest efficiënte emissieregelsysteem dat op de markt leverbaar is. Deze motoren voldoen aan de Euro 6-norm met de volgende waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot:

 • BlueHDi 100 S&S met handgeschakelde versnellingsbak: 4,1 l/100 km en 109 g CO2/km
 • BlueHDi 100 S&S met ETG6-versnellingsbak: 4,2 l/100 km en 109 g CO2/km
 • BlueHDi 120 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak: 4,3 l/100 km en 113 g CO2/km (afhankelijk van het verkoopland)

De motoren zijn niet alleen zuiniger dankzij het hogere rendement en minder inwendige wrijving, maar presteren ook beter voor nog meer rijplezier. Lees meer over BlueHDi.

ZORGELOOS RIJDEN

Hoe kunt u het autorijden nog gemakkelijker maken? De nieuwe Berlingo beantwoordt deze vraag met nuttige, intuïtieve technologieën, zoals:

pictos Nouveau Berlingo Multispace

Active City Brake, een speciaal voor het rijden in stadsverkeer ontwikkeld automatisch remsysteem dat een kop-staartbotsing bij lage snelheid kan voorkomen. Een sensor bij de voorruit herkent mogelijk gevaarlijke situaties (tot een snelheid van 30 km/h) en geeft deze informatie door aan de computer die, indien nodig, automatisch de remmen activeert. (Leverbaar vanaf eind 2015.)

Controle_de_Traction_C4

Grip Control is een verbeterde traction control waarmee onder alle omstandigheden de tractie kan worden verbeterd door met een draaiknop de voor de omstandigheden optimale stand te selecteren.

 

Berlingo Caméra Recul

De beelden van de achteruitrijcamera worden op de 7 inch touchscreen tablet weergegeven zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. De lijnen op het scherm helpen de bestuurder om de auto veilig te manoeuvreren.

 

NIEUWE CITROËN BERLINGO MULTISPACE
VANAF € 23.850
Berlingo_Vignette