MENU

Nieuwe Citroën C4 Picasso

De Technospace

De Citroën C4 Picasso is een revolutionaire MPV vol met de nieuwste technologie. Zijn moderne en innovatieve karakter ziet u terug in zijn dynamische exterieur, de panoramische voorruit en het ruime loft-interieur. De rijke uitrusting en het intuïtief te bedienen touchscreen zijn uitstekende voorbeelden van de Créative Technologie van Citroën.

C4 Picasso

Sterke punten

  • Efficiënt en comfortabel dankzij het nieuwe EMP2-platform.
  • Vanaf 21% bijtelling en een CO2-uitstoot vanaf 94 gr/km.
  • Een als een loft ontworpen interieur: rustgevend en licht.
  • Innovatieve technologieën voor ontspannen rijden.

DESIGN

De expressieve voorzijde, de spectaculair vormgegeven en direct herkenbare led-verlichting voor en achter (achter met uniek 3D-effect), de dynamische achterzijde met een over de volle breedte lopende achterklep, de strakke lijnen: bij deze auto krijgt reizen een nieuwe dimensie! Led-verlichting is optioneel en afhankelijk van het uitrustingsniveau.

KOPLAMPEN DIE OPTIMISME UITSTRALEN!

De sterke persoonlijkheid van de Citroën C4 Picasso komt krachtig tot uitdrukking in zijn nieuwe lichtsignatuur. De geraffineerde koplampen worden geaccentueerd door de led-dagrijverlichting waarvan de lichtunits stijlvol in het verlengde van de grille zijn opgenomen.

3D led-achterlichten

De Citroën C4 Picasso is uitgerust met unieke 3D led-achterlichten. Deze zijn de afgelopen jaren al op verschillende concept cars van het merk getoond. De futuristische verlichting maakt de Citroën C4 Picasso onmiddellijk herkenbaar. 3D led-verlichting is optioneel en afhankelijk van het uitrustingsniveau.

Chroomaccenten

De chroomaccenten van deze MPV van Citroën accentueren subtiel het karakteristieke en stijlvolle ontwerp van de auto. De verchroomde “C” rond de portierruiten legt bijvoorbeeld het accent op de royale binnenruimte voor de bestuurder en passagiers. De chroomaccenten zijn afhankelijk van het uitrustingsniveau.

Lichtmetalen velgen

De Citroën C4 Picasso biedt u een ruime keuze aan nieuw ontworpen lichtmetalen wielen in maten die uiteenlopen van 16 tot en met 18 inch. Deze wielen versterken de elegante en dynamische uitstraling van de auto.

COMFORT

Comfort staat centraal in het hele ontwerp van de C4 Picasso. Het glazen panoramadak en het strak vormgegeven dashboard geven het interieur van deze MPV de sfeer van een loftwoning.

INTERIEUR: ALS IN EEN LOFTWONING

Dankzij de panoramische voorruit (standaard) en het optionele glazen panoramadak biedt de Citroën C4 Picasso u een ongekend uitzicht en een maximaal gevoel van vrijheid.

Het asymmetrische, gebruiksvriendelijke dashboard van de Citroën C4 Picasso versterkt dit gevoel van ruimte, licht en comfort. En het Pack Lounge biedt u het onovertroffen comfort van eersteklas reizen.

Bagageruimte

Met een inhoud van 537 liter (tot 630 liter als de achterstoelen naar voren zijn geschoven) is de bagageruimte van de Citroën C4 Picasso de grootste van zijn segment.Daarnaast beschikt u over extra opbergruimte onder de vloer van de bagageruimte en een handige looplamp. De achterklep is (afhankelijk van de uitvoering) elektrisch bedienbaar en bestrijkt de volle breedte van de auto. Het in- en uitladen van bagage is zo erg gemakkelijk.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

De Citroën C4 Picasso is de Créative Technologie in optima forma. Alles aan de auto is tot in de kleinste details doordacht, zodat autorijden comfortabeler, veiliger en gemakkelijker wordt. Met de Citroën C4 Picasso rijdt u 100% ontspannen.

Uitrusting met 100% Créative Technologie

7 inch touchscreen

Via het 100% digitale, 100% sensitieve en 100% intuïtieve 7 inch touchscreen met 7 aanraaktoetsen hebt u rechtstreeks toegang tot alle bedieningsfuncties van de Citroën C4 Picasso: telefoon, navigatie, media, configuratie, airconditioning.

12 inch HD-panoramascherm

Het spectaculaire 12 inch HD-panoramascherm toont alle essentiële rijinformatie. U kunt het scherm zelf instellen en personaliseren.

BLUE HDI : BEST IN CLASS!

Met zijn BlueHDi-motoren scoort de C4 Picasso bijzonder goed op het gebied van brandstofverbruik en CO₂-uitstoot. De C4 Picasso is dan ook als “Best in Class” (de beste in zijn segment) uit de bus gekomen met een CO₂-uitstoot vanaf 94 g/km (BlueHDi 120 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak).

 

CITROËN C4 PICASSO
VANAF € 24.990
citroen-C4-picasso
Private Lease v.a. € 463 p.m.