MENU

Nieuwe Citroën Grand C4 Picasso

Een elegante en krachtige 7-zits MPV

De Citroën Grand C4 Picasso bereikt een nieuw evenwicht tussen dynamiek en ruimte. Dankzij het modulaire EMP2-platform is de Citroën Grand C4 Picasso een ruime MPV met plaats voor zeven personen en een riante bagageruimte. Tel daar de expressieve vormgeving en de gebruiksvriendelijke technologie bij op en het resultaat is duidelijk: de Grand C4 Picasso is een ideale gezinsauto voor de hele familie, maar ook een uitstekende leaseauto voor de veeleisende zakelijke rijder.

citroen-grand-c4-picasso.20825.png

Sterke punten

  • Een spectaculaire lichtsignatuur met led-dagrijverlichting en 3D led-achterlichten.
  • Vanaf 21% bijtelling en een CO2 uitstoot vanaf 98 gr/km.
  • Een als een loft ontworpen interieur met 7 zitplaatsen en panoramische voorruit.
  • 12 inch HD-panoramascherm en 7 inch touchscreen.

DESIGN

Het silhouet van de Citroën Grand C4 Picasso is vloeiend en elegant, maar valt ook op door expressiviteit en karakter. De unieke voorzijde en de stoere achterzijde, met de over de volle breedte lopende elektrisch bedienbare achterklep, symboliseren samen met de strakke lijnen een nieuw tijdperk.

EEN KENMERKENDE CITROËN-LICHTSIGNATUUR

De expressieve voorzijde van de Citroën Grand C4 Picasso toont het nieuwe gezicht van Citroën. Dit komt vooral tot uitdrukking in de unieke lichtsignatuur. De led-dagrijverlichting boven de slanke koplampen accentueert het expressieve, moderne karakter van de voorzijde. Led-dagrijverlichting is optioneel en afhankelijkheid van het uitrustingsniveau.

3D led-achterlichten

De Citroën Grand C4 Picasso is uitgerust met 3D led-achterlichten die de afgelopen jaren al op verschillende concept cars van het merk zijn getoond. Deze futuristische verlichting maakt de 7-zits MPV onmiddellijk herkenbaar. 3D led-achterlichten zijn optioneel en afhankelijk van het uitrustingsniveau.

Dakrails

De dakrails lopen van de onderzijde van de voorruit tot aan de achterzijde van de Citroën Grand C4 Picasso. Zo krijgt de auto een uniek zijaanzicht, dat het ruime interieur en het grote glasoppervlak accentueert. Op het middelste gedeelte van deze stijlvolle en handige dakrails kunnen allesdragers worden bevestigd. De beschikking over een dakrails is afhankelijk van het uitrustingsniveau.

Lichtmetalen wielen

Het vloeiende, elegante karakter van de auto wordt verder versterkt door een ruime keuze aan lichtmetalen wielen (16 tot 18 inch) met een uniek design, waarmee u uw Citroën Grand C4 Picasso aan uw eigen smaak kunt aanpassen.

COMFORT

In de Grand C4 Picasso wordt comfort geschreven met een hoofdletter C! De zee van licht, de comfortabele zitplaatsen en de panoramische voorruit dragen bij tot een ongekend gevoel van welzijn voor alle inzittenden.

DE SFEER VAN EEN LOFTWONING!

Zelfs aan de kleinste details kunt u zien dat comfort voor alle inzittenden in deze 7-zits MPV voorop staat. Het ruime interieur doet denken aan een loft dankzij:

  • de standaard panoramische voorruit,
  • het enorme glazen panoramadak (optioneel/afhankelijk van uitrusting),
  • het asymmetrische dashboard dat in meerdere kleuren is uitgevoerd en uit verschillende hoogwaardige materialen is opgebouwd,
  • het Pack Lounge (optioneel/afhankelijk van uitrusting),
  • aparte luchttoevoerregeling voor de 3e zitrij (optioneel/afhankelijk van uitrusting).

EEN PRAKTISCHE MPV

Het interieur van de Citroën Grand C4 Picasso is ongekend ruim en flexibel. Dankzij het nieuwe platform konden de achterwielen verder naar achteren worden geplaatst dan bij de 5-zitsuitvoering, zonder dat de auto ten opzichte van het vorige model langer is geworden. Daardoor biedt de auto royaal toegang en volop ruimte voor alle zeven inzittenden en hun bagage.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

De Citroën Grand C4 Picasso is de Créative Technologie in optima forma. Alles aan de auto is ontworpen om het autorijden comfortabeler, veiliger en gemakkelijker te maken. Met de Citroën Grand C4 Picasso rijdt u 100% ontspannen.

CONNECTIVITEIT VOOR EXTRA RIJPLEZIER EN VEILIGHEID

Ga met de muis over de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de Créative Technologie van de Grand C4 Picasso.

Citroën Grand C4 Picasso - Tablette tactile

7 inch touchscreen

Via het 100% digitale, 100% sensitieve en 100% intuïtieve 7 inch touchscreen met 7 aanraaktoetsen kunt u alle functies van de Citroën Grand C4 Picasso bedienen.

Citroën Grand C4 Picasso - Écran panoramique

12 inch HD-panoramascherm

Het spectaculaire 12 inch HD-panoramascherm toont alle essentiële rijinformatie. U kunt het scherm zelf instellen en personaliseren.

Citroën Grand C4 Picasso - Caméra de recul

Achteruitrijcamera

De optionele achteruitrijcamera geeft, nadat u de achteruitversnelling hebt ingeschakeld, het beeld van de omgeving achter de auto weer op het 12 inch HD-panoramascherm. Zo hebt u een optimaal overzicht van de omgeving van uw auto.

Citroën Grand C4 Picasso - Park Assist

Park Assist

Het leverbare Park Assist-systeem helpt u bij het zoeken naar een geschikte parkeerplaats en kan de auto vervolgens automatisch inparkeren. Het systeem werkt zowel bij fileparkeren als bij het parkeren in een vak dwars op de rijrichting.

Citroën Grand C4 Picasso - AFIL

Actieve cruise control

De leverbare actieve cruise control ziet met behulp van een radar in de voorbumper het afremmen van uw voorligger. Door gas bij te geven of op de motor af te remmen zorgt het systeem ervoor dat de afstand tot uw voorligger constant blijft.

Citroën Grand C4 Picasso - Régulateur de vitesse actif

Lane Departure Warning System

Het optionele Lane Departure Warning System (LDWS) van de Citroën Grand C4 Picasso waarschuwt de bestuurder door middel van een trilling in de actieve autogordel bij het overschrijden van een wegmarkering.

Citroën Grand C4 Picasso - Ceintures de sécurité actives

Actieve autogordels

De leverbare actieve autogordels van de bestuurder en voorpassagier zijn voorzien van elektromotoren die in een dreigende situatie de gordels automatisch strak trekken, voor een optimale bescherming.

Met zijn BlueHDi-motoren scoort de Citroën Grand C4 Picasso bijzonder goed op het gebied van brandstofverbruik en CO₂-uitstoot. De Grand C4 Picasso is dan ook als “Best in Class” (de beste in zijn segment) uit de bus gekomen met een CO₂-uitstoot vanaf 98 g/km (brandstofverbruik: 3,8 l/100 km).

 

CITROËN GRAND C4 PICASSO
VANAF € 26.890
citroen-grand-C4-picasso