MENU

Citroën SpaceTourer Business Lounge

DESIGN

1500x646_Design.jpg

De Citroën SpaceTourer Business Lounge boezemt uw klanten direct vertrouwen in met zijn strakke en elegante design, zijn robuuste en zelfverzekerde uitstraling en de extra getinte zijruiten en achterruit die discreet vervoer mogelijk maken… En vele hoogwaardige details die het stoere karakter accentueren!

 

597x597_Clients.jpg

OP MAAT GEMAAKT VOOR UW BEROEP!

Of u nu privé- of taxichauffeur bent, VIP’s vervoert of shuttlediensten uitvoert voor grote bedrijven… Er is altijd een Citroën SpaceTourer die aan uw wensen en die van uw klanten voldoet!

2 LENGTES VOORSPRONG

Deze in de 2 lengtes M (4,95 m) en XL (5,30 m) met 6 of 7 zitplaatsen leverbare Business Lounge-uitvoering is speciaal bedoeld voor het vervoer van VIP’s en zakenmensen die graag beschikken over een mobiel kantoor, één van de indelingsmogelijkheden van het interieur van de SpaceTourer.

Ruimte, comfort en reistijd die kan worden benut om te werken… Met de Citroën SpaceTourer lijkt het reizen sneller dan ooit te gaan!

 

597x597_SpaceTourer_V2_B2B_taille.jpg

SLECHTS 1,90 M HOOG

En ruimte genoeg voor iedereen! Met zijn hoogte van 1,90 m voelt de SpaceTourer Business Lounge zich in elke situatie en overal op zijn gemak, bijvoorbeeld ook op luchthavens die voor andere auto’s in dit segment soms lastig toegankelijk zijn. Dankzij de elektrohydraulische stuurbekrachtiging en de draaicirkel van 12,40 m is de Citroën SpaceTourer een wendbare auto die aan de eisen van elke professional voldoet.

COMFORT

1500x646_BienEtret.jpg

Ontspannen en werken in een aangenaam interieur waarin elke inzittende profiteert van luxe van het hoogste niveau: dat is het devies van de Citroën SpaceTourer Business Lounge. Deze auto is speciaal ontworpen voor veeleisende zakelijke klanten.

 

 

EERSTE KLAS REIZEN

  • MOBIEL KANTOOR

  • ZITCOMFORT

  • EEN PRETTIGE OMGEVING VOOR UW KLANTEN

De SpaceTourer Business Lounge: al het comfort van een kantoor, maar dan mobiel!

Het interieur van de SpaceTourer Business Lounge is ontworpen als een ideale ruimte om te werken of te ontspannen. Daarvan getuigen de met leder beklede, individuele stoelen die tegen de rijrichting in geplaatst kunnen worden (op de 2e zitrij), de verschuifbare en wegklapbare tafel en de extra getinte achterste zijruiten die het interieur van de buitenwereld afschermen. Een ware mobiele werkruimte voor uw klanten!
De SpaceTourer Business Lounge: al het comfort van een kantoor, maar dan mobiel!

RIJCOMFORT

1500x646_SpaceTourer_B2B_confort.jpg

De Citroën SpaceTourer biedt onder alle omstandigheden een optimaal rijcomfort, wat met name te danken is aan het geraffineerde onderstel dat een uitstekende wegligging garandeert terwijl het moeiteloos de oneffenheden in het wegdek dempt. De SpaceTourer is voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een nieuwe achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

1500x646_SpaceTourer_Business_Lounge_Techno.jpg

De Citroën SpaceTourer Business Lounge biedt u en uw passagiers het summum van veiligheids- en comforttechnologie, zoals elektrisch bedienbare schuifdeuren met handsfree-functie, het head-up display en de functies verkeersbordherkenning en waarschuwing dreigende aanrijding. Voor wat betreft de CO2-uitstoot is de SpaceTourer Business Lounge gewoonweg de Best In Class van zijn segment.

SPACETOURER? ALTIJD VERBONDEN MET DE BUITENWERELD

  • CONNECT NAV

  • MIRROR SCREEN

  • HEAD-UP DISPLAY

Citroën Connect Nav is het nieuwe real time online 3D-navigatiesysteem met touchscreen, dat kan worden bediend via spraakherkenning of het 7 inch touchscreen. Citroën Connect Nav is gekoppeld aan online services zoals TomTom Traffic zodat u altijd beschikt over actuele verkeersinformatie en de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven. U kunt ook op lokaal niveau zoeken naar POI’s. U zult ook de optie gevarenzones kunnen waarderen, waarmee u onderweg wordt geïnformeerd over ongevalgevoelige en gevaarlijke weggedeelten.

DE VEILIGHEID VAN UW PASSAGIERS: DAAR DRAAIT HET OM

Actieve cruise control

747x322_limite_vitesse.221016.jpg

De actieve cruise control past de snelheid van uw minibus aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan door af te remmen op de motor de snelheid verlagen tot 20 km/h.

Dodehoekbewaking

747x322_regulateur_vitesse.221017.jpg

De dodehoekbewaking maakt u door middel van een in de hoek van de buitenspiegel oplichtende oranje led attent op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit dodehoekbewakingssysteem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt tussen 12 en 140 km/h.

Verkeersbordherkenning

747x322_active_safety_breaj.221015.jpg

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert u op elk moment over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kunt u deze snelheid gebruiken als ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer.

Active Safety Brake

747x322_ActiveCityBreak.jpg

Om de kans op letsel bij de passagiers te verminderen, maakt dit systeem gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt:

bij 0-30 km/h wordt de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel of een voetganger voorkomen.

vanaf 30 km/h wordt in elk geval de snelheid van de auto verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

597x597_SpaceTourer_PLC_motorisées.jpg

HANDSFREE OPENEN

Uniek in dit segment is de mogelijkheid om handsfree de schuifdeuren te openen en te sluiten, wat bijzonder praktisch is als u uw handen vol hebt. U hoeft slechts uw voet even onder de hoek van de achterbumper te bewegen en de schuifdeur aan die zijde van de auto gaat automatisch open. Deze schuifdeuren zijn elektrisch bedienbaar, wat ideaal is voor de chauffeur: hij kan ze vanaf de bestuurdersplaats openen en sluiten zodat de passagiers dat niet hoeven te doen.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

De Citroën SpaceTourer Business Lounge is voorzien van BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie. Mede dankzij het aerodynamische design en het lage gewicht (100 tot 300 kg lager dan vergelijkbare modellen in het segment) komt de SpaceTourer met deze motoren in zijn segment als “Best in Class” uit de bus voor wat betreft het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Daarnaast zijn ook de onderhoudskosten van deze motoren lager dankzij het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar.
1500x646_SpaceTourer_B2B_Conso.jpg

EEN UITERST LAAG BRANDSTOFVERBRUIK

520x293_Conso.jpg

Tests bewijzen het: de Citroën SpaceTourer Business Lounge heeft met 5,1 l/100 km het laagste brandstofverbruik van zijn segment (Best in Class) en een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (gecombineerd brandstofverbruik van de BlueHDi 115 S&S BVM6).

520x293_Emissions.jpg

De dieselmotoren waarmee de Citroën SpaceTourer Business Lounge  leverbaar is, leveren de volgende prestaties voor wat betreft het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot (lengte XS):
– BlueHDi 95 BVM: 5,5 l/100 km en 144 g CO2/km
– BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2 l/100 km en 135 g CO2/km*
– BlueHDi 115 S&S BVM6: 5,1 l/100 km en 133 g CO2/km
– BlueHDi 150 S&S BVM6: 5,3 l/100 km en 139 g CO2/km
– BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8 l/100 km en 151 g CO2/km*

Citroen_spacetourer_5sterren.jpg