MENU

Citroën SpaceTourer

*De Citroën Spacetourer is leverbaar vanaf begin 2017

ONTDEK DE CITROËN SPACETOURER

ZERO LIMITE

Trekt u er graag op uit met het hele gezin? Met de CITROËN SpaceTourer kunt u alle kanten op! Voor iedereen die waarde hecht aan samen reizen, is de CITROËN SpaceTourer de karaktervolle minibus die het leven vergemakkelijkt.

2 LENGTES EN 1 RECORD

De SpaceTourer is leverbaar in twee lengtes: 5,30 m en 4,96 m . De laatste, en voor dit segment unieke compacte uitvoering, biedt ruimte aan wel 9 inzittenden. De beste minibus is tenslotte een korte minibus.

500x500_toise_SpaceTourer.jpg

1,90 M HOOG

En ruimte genoeg voor iedereen! De SpaceTourer kan in elke ondergrondse parkeergarage. Zonder dat u het dak eraf rijdt.
  • FAMILIE

  • BUSINESS

  • BUSINESS LOUNGE

RUIMTE VOOR HET HELE GEZIN

Citroen_Projet_TRANCHE-6_Famille.jpg

Van de gitaar van uw oudste kind tot de step van de jongste, alles past in de SpaceTourer.Met zijn versterkte carrosserie kan hij tot wel 1400 kg aan lading vervoeren. Dat is een zorg minder!

OP MAAT

Met zijn toonaangevende prestaties en vele configuratiemogelijkheden (aantal zitplaatsen en uitrusting) past de SpaceTourer zich moeiteloos aan uw werkzaamheden aan.
v2-Citroen_Projet_TRANCHE-7-1.jpg

lm:jkhjk

HANDSFREE OPENEN

3_test-visuel.jpg

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: u kunt de schuifdeuren openen door een beweging met de voet te maken onder de hoek van de achterbumper. Bijzonder handig als u een kinderzitje of zitverhoger wilt plaatsen.

HEAD-UP DISPLAY

Het head-up display projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden!
Citroen_Projet_TRANCHE-10.jpg

RECORDLAAG BRANDSTOFVERBRUIK

Tests bewijzen het: de CITROËN SpaceTourer heeft met 5,1 l/100 km het laagste brandstofverbruik van zijn segment. Dit resulteert in een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (BlueHDi 115 S&S BVM6).
spacetourer_emission.png

CO2-uitstoot

test2_685x295_SpaceTourer_.jpg