MENU

DS 4

DESIGN

Krachtige en geraffineerd

Design

Rank en gedurfd

Een onderscheidend karakter

ZELFVERZEKERD

Een dynamisch silhouet

Laat u verleiden door de nieuwe LED Vision-lichtsignatuur van DS. De fraai gevormde grille draagt trots het DS-logo en wordt op sierlijke wijze geaccentueerd door de als edelstenen bewerkte led-koplampen.

Een bijzonder temperament

Geraffineerd en onderscheidend

De DS 4 heeft een chic en geraffineerd interieur waarin het vakmanschap van luxe Parijse modehuizen naar voren komt. Uniek in de autowereld. De DS 4 verwent u met een integraal lederen interieur (dashboard, stuurwiel) en een exclusief horlogebandmotief voor de met leder beklede stoelen.

Onderscheidend in elk opzicht.

Onbetwiste elegantie. De DS 4 zet de toon met stijlvolle en exclusieve kleurcombinaties.

Laat u betoveren door de 38 geraffineerde kleurcombinaties die zijn bedacht door een kunstschilder.

Volledig te personaliseren

Een interieur dat bij u past

Kleuren maken het leven vrolijker. Daarom kunt u bij de DS 4 de instrumentenpaneelverlichting instellen, van wit naar blauw.

Ultieme elegantie

INTERIEUR EN COMFORT

Een hoogwaardige creatie

Interieur en comfort

Ultiem Frans vakmanschap

Rustgevend en luxueus

Als toonbeeld van Frans raffinement is het horlogebandmotief van de lederen stoelbekleding een ambitieuze zet van onze meester-bekleders en ingenieurs. Het vereist een zeer geavanceerd productieproces om deze originele creatie, die elke liefhebber van luxe weet te bekoren, te realiseren.

 • Onvermoeibaar comfortabel interieur

 • De kilometers schuiven ongemerkt aan u voorbij. De voorstoelen van de DS 4 zijn voorzien van een massagefunctie waarmee u tijdens lange ritten uw rugspieren kunt ontspannen. U geniet van het rijden als nooit tevoren.

 • Een dynamisch profiel

 • Stijl is een uiting van karakter

  Een tot in de gespierde achterzijde doordacht design. Het silhouet van de DS 4 onderstreept op krachtige wijze het karakter van de bestuurder. Een creatie die een nieuwe stijlrichting in autodesign introduceert.

Weerspiegeling van uw emoties

Omgeven door muziek

Melodieus én stil

Een betoverende muzikaliteit

Ont

Ontdek de DS 4

Dankzij het hoogwaardige Denon-audiosysteem is de muziek overal om u heen. Motorgeluiden dringen nauwelijks door in het interieur dankzij de uitstekende geluidsisolatie.

Een hoogwaardige creatie

EINDELOOS RIJPLEZIER

Betoverende schoonheid

Eindeloos rijplezier

Een silhouet dat garant staat voor nieuwe rijsensaties

Het comfort van een sportieve berline

DYNAMISCH EN GERAFFINEERD

Weergaloos rijplezier

Een rijdende DS 4

Een sensationeel rijkarakter

Een voortreffelijke wegligging

Geniet van het rijden en ervaar hoe de auto zich moeiteloos in het asfalt bijt. Oneffenheden worden probleemloos gladgestreken. Uw DS 4 biedt u een stevig en communicatief rijgedrag.

Achteraanzicht van de DS 4
Koplampen van de DS 4
Vooraanzicht van de DS 4
 • Schoon en krachtig

 • Ongeremde kracht

  De DS 4 is leverbaar met krachtige benzine- en dieselmotoren met een zeer lage CO2-uitstoot. De dieselmotoren zijn voorzien van een SCR-systeem dat stikstofoxide (NOx) omzet in stikstof en waterdamp.

 • Souplesse en rijplezier

  Met de automatische transmissie EAT6 met Quickshift-technologie en het Stop & Start-systeem schakelt de DS 4 optimaal, trekt hij soepel op en verbruikt hij minder brandstof in de stad.

Een uitzonderlijke omgeving

Connected en functioneel

 • DS Connect

 • Geniet van het leven

  Het leven is mooi in uw DS 4. U bent optimaal verbonden met de buitenwereld dankzij Mirror Screen. Zo kunt u onderweg gemakkelijker gebruikmaken van de apps van uw smartphone.
  Het nieuwste 7″ kleurentouchscreen maakt u het leven gemakkelijker:

  – eenvoudig toegang tot alle functionaliteiten van de auto
  – New Mirror Screen, waarmee u het scherm van uw smartphone (Android en nu ook via Apple CarPlayTM, iOS) op het scherm van het dashboard kunt weergeven.

  Bellen, een route laten berekenen, een SMS opstellen via spraakherkenning, muziek selecteren: u hoeft uw hand niet van het stuur te halen.

GEÏNTEGREERDE CONNECTIVITEIT

Eindeloos genieten