MENU

DS 4 Crossback

DESIGN

Stoer en chic, voor levensgenieters

Design

  • een silhouet

  • dat nergens onopgemerkt blijft

    Temperamentvol. Een fascinerende uitstraling, met sportieve lijnen. Het krachtige uiterlijk van deze stoere en chique DS Crossover verrast door zijn perfecte balans tussen stijl en sportiviteit.

Een krachtige blik

DS LED Vision

De achterlichten van de DS 4 Crossback

Vooraanzicht van de DS 4 Crossback
De ingeschakelde koplampen van de DS 4 Crossback

De DS LED Vision-technologie biedt u in het donker een beter en rustgevender zicht dan ooit dankzij een uitzonderlijke verlichtingskwaliteit.

Stijlvolle zwarte accenten

De wielkastranden, buitenspiegelkappen en de achterspoiler zijn in het zwart uitgevoerd om de fraaie vormen te accentueren.  Het beste op het gebied van Frans vakmanschap verenigd in een unieke luxe crossover. De DS 4 Crossback is met geen enkele andere auto te vergelijken.

02

RIJPLEZIER

Bevoorrechte momenten

Rijplezier

Een bijzondere rijervaring

In en buiten de stad

De DS 4 Crossback staat hoog op zijn wielen en toont daarmee zijn veelzijdige karakter. Zowel in de stad als op het platteland profiteert u van een optimaal zicht en een ontspannen rijkarakter dankzij de hoge zitpositie. De hoge zitpositie en de ruime instap zorgen er voor dat de auto u comfortabel brengt waar u maar heen wilt.

  • Een bijzondere rijervaring

  • Een nieuwe uitstraling

    Intense sensaties en raffinement van het hoogste niveau dankzij de extra bodemvrijheid, het met leder beklede stuurwiel en de panoramische voorruit (45°). Het avontuur lonkt aan de horizon!

Nieuwe motoruitvoeringen

Prestaties en flexibiliteit

De DS 4 Crossback op de weg

De DS 4 Crossback op de weg
De DS 4 Crossback op de weg

Ontdek uzelf. Vertrouwde wegen krijgen een nieuwe dimensie dankzij de nog krachtigere en zuinigere motoren, desgewenst gekoppeld aan een automatische transmissie van de nieuwste generatie. Beleef nieuwe rijsensaties.

Slecht begaanbare wegen vormen geen enkel probleem voor dit intelligente rijhulpsysteem.

Volop grip en rijplezier

De auto heeft meer tractie en dankzij de gescheiden aansturing van de twee voorwielen zijn hogere bochtsnelheden mogelijk.

03

NIEUWE TERREINEN

Nieuwe Technologie

Nieuwe terreinen

PERMANENT VERBONDEN MET DE BUITENWERELD

De toekomst wordt nu al werkelijkheid

Met de DS 4 Crossback zet DS een nieuwe stap op het gebied van car connectiviteit. Groot nieuws: de DS 4 Crossback gebruikt het Apple CarPlayTM-protocol, dat compatibel is met de meest recente Apple iPhones.

Een bijzondere verstandhouding

Het nieuwste 7 inch touchscreen maakt u het leven gemakkelijk:

– eenvoudig toegang tot alle functionaliteiten van de auto
– New Mirrorlink Screen, waarmee u het scherm van uw smartphone (Android of iOS) op het scherm van het dashboard kunt weergeven.

Bellen, een route laten berekenen, een SMS opstellen via spraakherkenning, muziek selecteren: u hoeft uw hand niet van het stuur te halen.

MEER INFORMATIE

Overal verbonden met de buitenwereld