MENU

DS 7 Crossback

Een charismatisch design

Herkenbaar, zowel overdag als ’s nachts

   

De charismatische, gespierde en sensuele DS 7 CROSSBACK oogt krachtig en exclusief dankzij kenmerkende details zoals een verticale en voorname voorzijde, een gedistingeerde DS Wings-grille en een bijzondere lichtsignatuur.

 

Laat u verrassen door deze nieuwe SUV die opvalt door zijn stijlvolle voorkomen en uitnodigende karakter.

De DS ACTIVE LED VISION-koplampen en verticale LED-dagrijverlichting geven de DS 7 CROSSBACK een unieke en magnetische lichtsignatuur.

De als edelstenen bewerkte LED-modules van de koplampen gaan bij het inschakelen branden met een paarsachtig licht en draaien vervolgens 180°.

Een fascinerende blik

De hightech 3D Full LED-achterlichten van de DS 7 CROSSBACK zijn voorzien van een unieke geschubde structuur waarmee ze direct de aandacht trekken.

Een innovatieve interface met twee 12 inch-schermen

     

Via het eerste HD-touchscreen profiteert u van het beste op het gebied van connectiviteit: navigatie, multimediafuncties, Mirror Screen en last but not least DS Connect.

 

Op het tweede scherm, dat u volledig aan uw eigen voorkeur kunt aanpassen, kunt u zelf selecteren welke informatie u in uw directe gezichtsveld wilt hebben. Deze hightech schermen maken het rijden met de DS 7 CROSSBACK extra intuïtief en plezierig.

Frans vakmanschap op zijn best

Vijf ‘inspirations’ voor een op uw smaak afgestemd interieur

Het moderne en stijlvolle interieur van de DS 7 CROSSBACK is een toonbeeld van Frans vakmanschap. U kunt het interieur aan uw eigen smaak en voorkeur aanpassen door te kiezen uit een van de vijf DS Inspirations. Met deze Inspirations toont u uw karakter en persoonlijkheid. Een unieke mogelijkheid om u te onderscheiden.

Ontdek de vijf DS Inspirations

De elegantie van de edele materialen

Om garant te kunnen staan voor een hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit zijn alle materialen voor deze DS Inspirations (echt hout, alcantara, nerfleder en nappaleder) streng geselecteerd en tot in de kleinste details op een voorbeeldige manier verwerkt.

 

De DS 7 CROSSBACK wordt gekenmerkt door innovatie en vakmanschap volgens Parijse tradities, wat tot uiting komt in de zorg die is besteed aan de verwerking van edele materialen zoals nappaleder en kristal en het gebruik van het “Clous de Paris”-motief.

“Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture : u ziet de voor de haute couture kenmerkende kwaliteit en sensualiteit aan de kleinste details.” 

 

Thierry Metroz

De obsessie voor detail

Een originele creatie: een exclusief B.R.M R180 klokje

De prominent op het dashboard geplaatste B.R.M R180 komt bij het starten van de motor uit zijn cassette tevoorschijn door om zijn eigen as te draaien.

B.R.M CHRONOGRAPHES

Een puur geluid
De ingenieurs en designers van DS en Focal® hebben de handen ineen geslagen om het design en de geluidskwaliteit van het audiosysteem te perfectioneren.

FOCAL®

Moderne technologie die garant staat voor efficiënt en zorgeloos rijden

Unieke rijsensaties

    

De DS 7 CROSSBACK is vanaf voorjaar 2019 leverbaar als E-TENSE, een krachtige plug-in hybride met 300 pk, vierwielaandrijving en een actieradius van 60 km in de volledig elektrische modus. Een auto die opwindende prestaties combineert met een verbluffende efficiency. Dankzij een ingenieuze en unieke lay-out van het interieur is er volop ruimte voor zowel uw passagiers als uw bagage.

 

De DS 7 CROSSBACK legt de lat op het gebied van comfortabel en dynamisch rijden nog hoger met de nieuwe benzinemotor THP 225 S&S die is gekoppeld aan de eveneens nieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen (EAT8).

 

Deze nieuwe automatische transmissie, die zo snel en soepel schakelt dat u er niets van merkt, beleeft bij de SUV van DS zijn wereldpremière en is ook leverbaar in combinatie met de BlueHDi 180-dieselmotor.

DS PILOT, een volgende stap in de richting van autonoom rijden

    

DS CONNECTED PILOT is een systeem dat is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen.

 

In combinatie met de ACC Stop & Go (adaptieve cruise control) die de snelheid en afstand tot de voorligger regelt, zorgt DS CONNECTED PILOT ervoor dat uw DS 7 CROSSBACK, afhankelijk van uw instellingen en rijstijl, uiterst nauwkeurig de rijstrook blijft volgen door via de functie LPA (Lane Position Assist) in te grijpen op de besturing.

DS SAFETY, alert onder alle omstandigheden

     

DS NIGHT VISION: een optimaal zicht in het donker

DS NIGHT VISION, een systeem dat voor het eerst wordt toegepast op een auto in dit segment, zorgt ervoor dat u in het donker de weg beter kunt overzien.

 

Het systeem werkt met een in de grille geplaatste infraroodcamera die voetgangers, fietsers en dieren op de weg signaleert binnen een afstand van 100 m. Op het 12 inch digitale instrumentenpaneel ziet u de omgeving van uw auto waarin gevaarlijke obstakels rood omlijnd worden weergegeven.

DS LOUNGE: comfortabel en dynamisch rijden

     

DS ACTIVE SCAN-VEERSYSTEEM: het DS-veersysteem van de 21e eeuw

 

Geïnspireerd door de beroemde hydropneumatische vering van de DS uit de 20e eeuw hebben onze ingenieurs en technici een actief veersysteem met camera ontworpen: het DS ACTIVE SCAN-veersysteem.

 

Deze innovatieve technologie detecteert en anticipeert op negatieve (kuilen) en positieve (hobbels) oneffenheden in de weg, waarbij constant de stugheid van de schokdempers wordt geregeld voor een optimaal rijcomfort.

Binnenkort bij DS: de Limited Edition van de DS 7 CROSSBACK

Wees er als eerste bij om de Limited Edition van de DS 7 CROSSBACK online te bestellen. Dit unieke model kan vanaf mei 2017 online worden gereserveerd.