MENU

Uw klassieker is bij ons in goede handen

Uw klassieker, uw oldtimer, uw youngtimer, uw semi-klassieker. Allemaal zijn ze van harte welkom bij Autobedrijf Lijzenga in Damwoude.

Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in (voornamelijk Franse) klassiekers. De door de jaren heen opgedane ervaring en kennis in combinatie met de documentatie die we van bijna ieder model in huis hebben maakt ons bij uitstek het adres voor onderhoud en (gedeeltelijk of volledige) restauratie van uw auto.

Elke week bezoeken er meerdere klassieke Citroëns onze werkplaats. Zij komen voor een kleine of grote beurt, een reparatie of soms een (al dan niet gedeeltelijke) restauratie. Van Traction tot DS, van 2CV tot CX. Ieder model wordt met zorg en toewijding ‘verzorgd’ door ons vakkundige personeel.

Niet alleen Franse klassiekers zijn welkom, in onze werkplaats hebben we ook regelmatig Duitse of Italiaanse oldtimers die wat liefde of verzorging nodig hebben.

Van APK tot het vervangen van de hemelbekleding, van laswerk tot motorrevisie, iedereen en iedere auto is bij ons in goede handen. Uiteraard kunt u vooraf aan de restauratie/reparatie een indicatie krijgen van de kosten. Zo weet u waar u aan toe bent, wel zo prettig!

Mocht u uw auto willen laten restaureren dan is dit uiteraard mogelijk. Wij hebben recentelijk een aantal interessante auto’s gerestaureerd. Lees hier meer…

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Of wilt u een impressie krijgen van de klassieke auto’s die wij in onderhoud hebben? Aarzel niet en kom eens langs met uw oldtimer! De koffie staat altijd klaar!

 

Onlangs hadden we wel een heel bonte verzameling van klassiekers die voor onderhoud bij ons langskwamen: