MENU

Aangepaste openingstijden ivm lockdown

Beste relatie, beste klant en beste collega-ondernemer,

Hierbij een korte update over onze openingstijden en mogelijkheden waartoe we helaas worden gedwongen door de huidige situatie rondom de Covid pandemie.

Werkplaats:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8.00 -17.00

Onze werkplaats is gewoon geopend zoals je gewend bent, alleen tot 17.00. Het is mogelijk om na 17.00 je auto nog op te halen en/ of in te leveren. Bel in dat geval even, dan stemmen we dat met persoonlijk met je af. Uiteraard nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht.

Onze showroom is tevens wachtruimte en hier kun je eventueel wachten onder het genot van een kop koffie of thee. Deze moet je in verband met de COVID richtlijnen wel zelf pakken en we gebruiken enkel wegwerp bekers van papier.

Showroom/ verkoop:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8.00 -17.00. Zaterdag van 9.00 tot 17.00.

Onze showroom is op afspraak geopend. Vrije inloop is helaas niet toegestaan. Buiten kunnen we je echter wel vrij ontvangen. Afleveringen en proefritten kunnen met een beetje creativiteit gewoon doorgang vinden. Al onze klanten die een aflevering van hun nieuwe auto gepland hebben staan de komende weken zullen we komende dagen bellen om een en ander af te stemmen. Dit geldt natuurlijk ook voor proefritten en afspraken die nog gemaakt moeten worden. We helpen je ook in deze gekke tijd natuurlijk graag verder.

Mocht je vragen hebben of wanneer we je ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen we dat uiteraard graag.

Tot snel,

Team Lijzenga