MENU

Afscheid Gosse-Pieter

Tot onze grote spijt nemen wij afscheid van een bekend gezicht. Onze collega Gosse-Pieter de Vries heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat ons per 10 maart verlaten.

De afgelopen 2,5 jaar was Gosse-Pieter werkzaam op de werkplaatsreceptie. Hij was o.a. verantwoordelijk voor het ontvangen en adviseren van klanten, het inplannen van onderhoudsafspraken, de planning maken, het maken van werkorders, facturatie, etc, etc. Gosse-Pieter was letterlijk het gezicht van ons bedrijf. Zijn vermogen om met de klant mee te denken en zijn oplossingsgerichte instelling zijn van grote waarde geweest.

Daarnaast heeft Gosse-Pieter door zijn drive, deskundigheid, creativiteit en het actief meedenken heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Oude liefde roest niet. Gosse-Pieter gaat aan de slag in een motorzaak in Sneek. Hij is eerder ook al jaren werkzaam geweest in de motorwereld. In de motorzaak gaat hij vergelijkbare taken vervullen op de werkplaatsreceptie en is hij ook verantwoordelijk voor de verkoop van motoren.

Wilt u afscheid nemen van Gosse-Pieter ? Dat kan! Hij is deze week en volgende week nog aanwezig.

Namens het hele team wensen wij Gosse heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging!