MENU

Alternatieve Lijzenga Winterdagen dit jaar

De Lijzenga Winterdagen zijn ondertussen een bekend begrip in Damwoude en omstreken. Normaal gezien een erg gezellig evenement waarbij jouw auto gratis winterklaar wordt gemaakt. De spreekwoordelijk puntjes kunnen op de ‘i’ worden gezet met de uitdeuk service en de raamreparatie. Uiteraard steunen we het goede doel STOP hersentumoren en natuurlijk ben je welkom in de werkplaats om met monteur mee kijken, een kijkje in de keuken dus!

2020 is een bijzonder jaar. Deze zomer hadden we nog goede hoop dat we weer gauw terug konden naar ‘normaal’. Helaas heeft de werkelijkheid ons voorlopig ingehaald en kunnen we even geen groot evenement organiseren waarbij iedereen lekker in en uit loopt bij ons in de werkplaats. Dit jaar dus geen traditionele Lijzenga Winterdagen in verband met Corona, dus we hebben wat anders bedacht.

Natuurlijk is het ook dit jaar wel belangrijk dat jouw auto helemaal winterproof gemaakt wordt. Daarom organiseren we dit jaar de Lijzenga Winterweken!

Wat houdt dat dan in?

  • Gratis wintercheck op meer dan 25 essentiële rapporten
  • Origineel Lijzenga presentje
  • Wintercheck rapport
  • Tussen 23-11-2020 & 18-12-2020 (alleen tijdens werkdagen)
  • We steunen stichting STOP Hersentumoren

In verband met Corona kunnen we dit jaar enkel op afspraak werken want we hebben maar beperkte ruimte om de afstand te houden. Uiteraard staat er wel koffie, thee, cake en een kop snert (om mee te nemen) voor je klaar. Een afspraak maken kan gemakkelijk via onze app of via deze pagina op onze website. Bellen kan ook 0511-424173 of mail naar receptie@lijzengacitroens.nl

Stichting STOP Hersentumoren

Tevens houden we weer een inzameling voor de stichting STOP hersentumoren. Helaas zonder schone auto dit jaar maar we vragen je vriendelijk om een donatie te doen.  Op de balie bij de receptie plaatsen we een donatiebox. En zoals ieder jaar verdubbelen wij de donatie. We hopen op deze manier alsnog een mooi bedrag te kunnen ophalen!

We wensen iedereen goede gezondheid en graag tot snel voor een gratis wintercheck tijdens de Lijzenga Winterweken!

Wanneer: vanaf 23 november 2020 tot en met 18 december 2020 (alleen tijdens werkdagen).

Maak nu een afspraak
0511 - 424173
voor een gratis wintercheck
Boek nu