MENU

Bedankt Eric!

Helaas nemen wij aan het eind van deze week afscheid van een voor velen onder ons bekend gezicht. Onze verkoper Eric Krol gaat ons verlaten aan het einde van dit jaar.

De afgelopen drie-en-een-half jaar heeft Eric bij Lijzenga gewerkt als commercieel medewerker. Met name in de verkoop van onze occasions maar ook is Eric veel betrokken geweest bij de marketing van het bedrijf en het verhogen van de klanttevredenheid. Eric vertelt:


Op 31 december van dit jaar is mijn laatste dag bij Lijzenga. Ik worstel al een tijd met mijn gezondheid en dat zorgt ervoor dat ik mijn werk niet kan uitvoeren zoals ik zelf graag zou willen. De komende periode ga ik gebruiken om goed te herstellen zodat ik in de toekomst weer flink mijn handen uit de mouwen kan steken. Ik heb een fantastische tijd gehad bij Autobedrijf Lijzenga en ik ben er dan ook trots op hoe ik me de afgelopen tijd hier heb ontwikkeld. Ik wil hiervoor graag mijn collega’s en maar ook alle klanten bedanken voor de fijne samenwerking. Heel graag tot ziens!”

 

Namens het hele team wensen we Eric heel veel succes in de toekomst!

Afscheid Eric Krol bij Lijzenga