MENU

Bekend gezicht: Niek Boelens

Niek Boelens, voor velen is dat een bekend gezicht bij Autobedrijf Lijzenga aan de verkoopkant van ons bedrijf. Niek loopt al een aantal jaar bij ons rond en hij heeft al heel veel mensen blij mogen maken met een nieuwe auto, maar we realiseerden ons dat we hem nog nooit hadden voorgesteld op de website! Daar komt vandaag verandering in.

Even terugspoelen, een paar jaar geleden hadden we een vacature voor verkoper open staan. Ondanks dat Niek nog niet klaar was wat met zijn tweede opleiding (MBO Verkoopmanager Mobiliteitsbranche) waagde hij toch een poging omdat hij zin had om bij ons aan de slag te gaan in een werken-leren setting. In die periode heeft Niek heel veel verschillende opdrachten bij ons gedaan zoals het herinrichten van de showroom. Onderhand is de opleiding (met succes!) afgerond en hebben we het contract omgezet naar een fulltime contract en daar zijn we allebei erg blij mee!

Bij Autobedrijf Lijzenga is Niek het aanspreekpunt als het gaat om verkoop van onze occasions maar ook als je een vraag over export of import hebt ben je bij hem aan het juiste adres. Naast zijn werk bij Lijzenga kun je Niek in het weekend vinden op het voetbalveld (bij VV de Walden), kom je hem misschien tegen als hij gezellig met vrienden op pad is of is hij aan het klussen of genieten in zijn eigen woning, hier in Damwâld.

Vragen over een van onze occasions of wil je een zoekopdracht bespreken? Niek helpt je graag verder! Tot snel!

 

Vragen voor Niek?
0511 - 424173
Dat is prima, hij helpt je graag!
Contact opnemen