MENU

Citroën DS3 Ultra Prestige is extra luxe

Met de DS3 heeft Citroën een waar succesnummer in huis en volgens het merk zelf scoren vooral de luxe uitvoeringen goed. Dus wat doe je dan als autofabrikant? Juist, je maakt een nog luxere uitvoering! Zie hier de DS3 Ultra Prestige.

Geen indrukwekkende wijzigingen voor de DS3 Ultra Prestige, het blijft bij extra uitrusting.

Maar dat betekent niet dat het geen speciaal model is, want er zitten een aantal leuke details aan de meest luxe DS3. Het dak bijvoorbeeld, daarin is het DS-logo verwerkt en afhankelijk van de lichtinval is het glanzend of mat. Het uiterlijk wordt verder kracht bijgezet door glanzende antracietkleurige velgen in maatje 17 inch en Dark Chrome afwerking van de grille en deurstijlen. Hierdoor moet de toch al uitgesproken DS3 nog wat extra onderscheidend vermogen krijgen.
Binnenin moet de Ultra Prestige het vooral hebben van de speciale stoelen die doen denken aan een horlogeband. Ze zijn bekleed speciaal, hoogwaardig leder en verlopen van kleur, bovenin is de bekleding wit en onderin zwart. Ook in de rest van het interieur is het leder weelderig aanwezig, onder andere op het dashboard en de middenarmsteun. De DS3 Ultra Prestige zal vanaf het einde van dit jaar te bestellen zijn, prijzen zijn echter nog niet bekend.
via: autoweek.nl