MENU

‘Citroën rijder valt van geloof!’

Damwâld, woensdag 27 juni 2012 – Autobedrijf M.Lijzenga te Damwâld had de eer om familie Soorsma uit Dokkum te mogen verblijden met een bloemetje bij de aflevering van hun hagelnieuwe Audi Q3 2.0 TDI Quattro.

Op 5 september 2011 reed ineens Gaston van de Postcodeloterij de stationsweg te Dokkum in, Gaston kwam hier uiteraard niet voor niets. Op deze postcode was een prijs gevallen en alle deelnemers van de Postcodeloterij wonnen één of meerdere auto’s. De familie Soorsma was één van de gelukkige winnaars van een hagelnieuwe Audi.

De familie Soorsma is al meer dan 20 jaar een bekend gezicht bij Autobedrijf M.Lijzenga. Na de types 2cv, GSA, CX, Xantia en C5 is er nu dus ‘helaas’ een ommekeer gekomen in het wagenpark van de familie Soorsma. Na uitvoerig beraad is er besloten om voor een hagelnieuwe Audi Q3 te gaan. Om het comfortverlies te compenseren is gekozen voor de sterke 2.0 TDI motor i.c.m. vierwielaandrijving en de uitmuntende DSG automaatbak.

Op de foto’s ziet u hoe Anne Lijzenga van Autobedrijf Lijzenga Sipco en Marry Soorsma de bloemen overhandigt die horen bij de aflevering van hun nieuwe aanwinst. Autobedrijf Lijzenga wenst de familie Soorsma veel plezier met de nieuwe Audi!

(Bovenstaande tekst dient uiteraard te worden gelezen met een ‘kwinkslag’)