MENU

De Lijzenga winterdag!

Graag nodigen wij jou uit voor de Lijzenga winterdag. Je leest het goed; wij hebben dit jaar één winterdag. Op vrijdag 24 november ben je van harte welkom voor een gratis PCA wintercheck. Je auto wordt op meer dan 25 essentiële punten gecontroleerd. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Je mag in de werkplaats wachten, daar staat een hapje en drankje klaar. Uiteraard mag je met de monteurs meekijken wanneer je auto op de brug staat.

Je mag het volgende van ons verwachten:

GRATIS WINTERCHECK
Controle op meer dan 25 essentiële punten zodat je ook dit jaar weer veilig de weg op kunt! Kleine reparaties proberen we direct te herstellen.

GRATIS RUITREPARATIE
Autoglas Drachten repareert gratis jouw voorruit. Indien je niet verzekerd bent voor ruitreparatie kost de reparatie slechts € 49,-!

GRATIS UITDEUKEN
De Dûkendokter is 24 november helaas afwezig. Op 18 december is hij er wel. Daar moet een afspraak voor gemaakt worden. Je kunt gerust langskomen, dan plannen wij het met jou in. Het eerste deukje is gratis, het tweede deukje kost € 35,-.

STEUN HET GOEDE DOEL
Voor slechts € 10,- wordt je auto zorgvuldig met de hand gewassen. De opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting STOP hersentumoren. Zoals elk jaar verdubbelen wij het bedrag.

GRATIS ATTENTIE
Kom langs en ontvang een leuke attentie (zolang de voorraad strekt). Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig!

KOFFIE, THEE EN SOEP
Terwijl onze monteurs jouw auto nalopen en wellicht herstellen staat de ‘catering’ voor jou klaar! Je mag niet met een lege maag de weg op.

Korting op een van onze occasions!
Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Profiteer dan van onze korting! Tijdens het winterdag weekend (vrijdag 24 november en zaterdag 25 november) ontvang je bij aanschaf van een occasion €250,- cash korting!* Bekijk snel onze voorraad!!

Graag tot ziens op vrijdag 24 november. De koffie, thee en soep staat voor je klaar! 
Van 08.00 tot 16.30 uur kun je langskomen voor een wintercheck! Elke auto is van harte welkom en jij natuurlijk ook 😉

 

* vraag naar de voorwaarden