MENU

De meest romantische autoroutes om te rijden met jouw Valentijn

Ga jij binnenkort met je Valentijn een van de volgende leuke, romantische autoroutes rijden? Neem een picknickmand vol met lekkers mee en ga lekker op pad!

Route 1: Mergelland Route Zuid Limburg: ruim 100 km
Dit is een van de meest bekende autoroutes die ons mooie land rijk is. De route loopt van het drielandenpunt op de Vaalserberg tot aan Maastricht. Je volgt deze route via de zeshoekige bordjes, je navigatie zet je natuurlijk uit. Neem lekker de tijd en ervaar de vrijheid. Je rijdt door pittoreske dorpjes en door het prachtige heuvellandschap die onze meeste zuidelijke provincie Zuid-Limburg ons te bieden heeft.

Bekijk de Mergelland Route

Route 2: Langs onze indrukwekkende Deltawerken: 400km
Als je onderweg bent naar de Zeeuwse kust, dan ben je eigenlijk al op vakantie. Je rijdt over de 13 indrukwekkende Deltawerken die je in deze provincie vindt. Je gaat over de Oosterschelde en langs Neeltje Jans. Deze route is misschien een beetje. lang om in een dag te rijden maar dat is maar goed ook, want bij Neeltje Jans komen de mosselen vers binnen iedere dag. Het lijkt ons dan een ook een goed idee om hier  te stoppen en te kijken naar de vissers. Als je geluk hebt zie je ook nog een paar zeehonden! Als je toch bezig bent, maak er dan een mooi weekend van en plan een romantisch weekend in Zeeland. Halverwege je tocht een heerlijke hotelovernachting maakt het romantische element wel af.

Ontdek de Deltawerken

Route 3: Utrechtse Heuvelrug: ruim  90 km
Vroeg op staan en dan is het goed te doen in een dag, de Utrechtste Heuvelrug met z’n prachtige bossen en heiden. Deze route brengt je van Bunnik naar Zeist, Soest, Baarn en diverse kastelen. Ontdek de prachtige bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, zet je auto aan de kant in Soest en ontdek de Soestduinen, de kans is groot dat je hier een hert tegenkomt. Ook kom je langs Vliegbasis Soesterberg waar tegenwoordig het Nationaal Militair Museum te vinden is. Genoeg te zien dus!

Ontdek de Utrechtse heuvelrug