MENU

Dit is de nieuwe Citroën C4 (en ë-C4!)!

Citroën heeft eindelijk de opvolger klaarstaan voor de C4! De auto wordt pas over twee weken officieel onthuld maar Citroën strooit nu alvast met mooie plaatjes van de nieuwe C4 en (nog belangrijker) de geheel elektrische ë-C4!

In Europa was er van de vorige C4 alleen keuze uit een keurige vijfdeurs hatchback (in China ook geleverd als sedan). Met de nieuwe Citroën C4 gooien ze het over een compleet andere boeg en gaan we richting de vierdeurs SUV Coupé.

Deze populaire carroserievorm zien we steeds vaker terug, voor het eerst bij de BMW X6 12 jaar geleden maar steeds vaker ook op kleinere SUV modellen. Hiermee schaart de nieuwe C4 in het lijstje van stoere SUVs, praktisch maar toch een krachtig voorkomen.

Elektrisch, benzine of diesel

De nieuwe Citroën komt in twee verschillende smaken: de Citroën C4 en de Citroën ë-C4. Die laatste is volledige elektrisch. De eerste kun je krijgen met een moderne benzine- of dieselmotor. Over de exacte details en specificaties doen ze bij Citroën nog een beetje geheimzinnig, daarvoor moeten we nog wachten tot de officiële persconferentie van 30 juni.

Comfort met de hoofdletter C

Waar tegenwoordig bijna ieder persbericht van een autofabrikant het woordje ‘sport’ bevat is dat bij de nieuwe C4 niet het geval. Er wordt volgens Citroën ingezet op op maximaal comfort bij de nieuwe C4 en dat is natuurlijk precies waar Citroën groot mee is geworden. Het Citroën Advanced Comfort-programma, bestaande uit specifieke stoelen en het Progressive Hydraulic Cushions-onderstel wordt sowieso leverbaar op de C4 maar er schijnt ook nog een andere primeur aan te komen waarmee het comfort voor de voorste passagiers verder wordt verhoogd, wordt vervolgd dus.

Dit jaar nog geleverd

Citroën lanceert de nieuwe C4 in de tweede helft van 2020 op de Nederlandse markt. Voor de prijzen, specificaties en meer details moeten we toch echt wachten op de onthulling 30 juni aanstaande.

Gratis meer informatie ontvangen over de nieuwe C4?

Laat hieronder je gegevens achter! We houden je op de hoogte over de nieuwe C4 en zodra wij meer informatie ontvangen sturen we dat direct door. Wil je een offerte ontvangen? Laat het ons weten en we zetten het gelijk voor je op papier.

[contact-form-7 id=”5956″ title=”Meer informatie”]

Benieuwd naar onze occasions? We hebben er altijd meer dan 100 op voorraad
0511 - 424173
Liever telefonisch contact? Geef ons een belletje.
Bekijk hier onze occasions.