MENU

Dit waren de Lijzenga Winterdagen 2019

De Lijzenga Winterdagen waren weer een groot succes dit jaar. Veel animo voor de gratis winterchecks maar ook hebben we weer een enorm bedrag opgehaald voor Stichting STOPhersentumoren en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Ook de onderdelenquiz vond gretig aftrek en de winnaars zijn bekend! We hebben drie mooie prijzen voor de winnaars. De eerste prijs is een waardebon van €100 voor onderhoud bij Autobedrijf Lijzenga, de tweede prijs is een PCA mobiliteitspas ( of waardebon van €50) en de winnaar van de derde prijs krijgt een gratis APK keuring bij ons.

Over de resultaten van deze twee top dagen kunnen we gewoon eerlijk zijn, daar zijn we best trots op! Dus iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen, nogmaals van harte bedankt!

Lijzenga Winterchecks

195

Auto’s Gewassen

192

Opgehaald voor het goede doel

€2.450

De gelukkige winnaars van de Lijzenga Winterdagen onderdelenquiz vind je hieronder. De onderstaande 3 winnaars zijn door loting getrokken omdat zij alle drie de beste score hadden van 90%.

  1. Gerjanne Dijkstra
  2. Bouwe Riemersma
  3. P Riemersma

Tot slot hebben we nog een leuke bonusprijs voor de volgende twee winnaars omdat zij allebei de bonusvraag goed hadden. Zij kunnen deze gereedschapskoffer ophalen bij Autobedrijf Lijzenga.

De volgende twee deelnemers hadden de bonusvraag goed:

  1. Henk Minkes
  2. J. de Jong

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om naar de Lijzenga Winterdagen te komen maar alsnog je auto graag willen laten checken, dan kan dat natuurlijk. Maak even een afspraak voor wintercheck en dan checken we ook jouw auto voor slechts 19.95 op meer dan 25 punten!

Heb je alle foto’s bekeken op onze Facebook pagina?

 

Over de uitslag van de onderdelenquiz kan niet worden gecorrespondeerd.