MENU

DS3 Crossback

In het tweede kwartaal van 2019 komt de DS3 Crossback uit. Een prachtige compacte SUV die geheel in de nieuwe lijn past. Het wordt een stijlvolle wagen vol technologie en comfort. Het fraaie design en de innovatieve technologie moet er voor zorgen dat de DS3 Crossback voorloper is in zijn segment. Een korte introductie van deze opvallende auto:

De DS3 Crossback wordt voorzien van de nieuwste technologie. De auto krijgt portiergrepen die worden uitgeschoven wanneer u ze nodig heeft. Met als reden dat het silhouet van de auto behouden blijft als u aan het rijden bent. De opvallende DS Matrix LED-vision koplampen zijn ook een onderdeel van de auto en zorgen voor een uniek licht signatuur. De Crossback wordt voorzien van DS Smart Acces. Op die manier kan via de MyDS app met één klik de auto volledig aan iemand anders beschikbaar gesteld worden. Verder is de auto voorzien van DS Drive Assist, DS Dark Pilot, Head-up Display, Active City Break en snelheidslimiet herkenningssysteem. Dat is slechts een greep uit alle innovatieve technologieën.

Het interieur past geheel bij de DS lijn en is weer opvallend te noemen, Frans raffinement zoals DS het zelf noemt. Het middenconsole is voorzien van een touchscreen met daaronder aanraaktoetsen en twee ventilatieroosters in de vorm van diamanten. Zoals te doen gebruikelijk waant de DS bestuurder zich in een Cockpit. De DS3 Crossback is voorzien van een hightech cockpit waarbij alle informatie zich in het gezichtsbeeld bevind en alle bedieningselementen binnen handbereik zijn.

De DS3 Crossback komt uit met een 100, 130 of een 155 pk driecilinder PureTech benzine motor. De 155 PK versie is standaard een 8 EAT automaat voorzien. De auto komt met twee diesel motoren op de markt, namelijk een 100 en 130 pk BlueHDI motor. Er komt ook een elektrische variant op de markt, de DS3 Crossback E-Tense genaamd. Wanneer de accu volledig geladen is, dan heeft de E-Tense een actieradius van 300 km.