MENU

Even voorstellen: Ate Groenewoud

Je bent hem misschien al tegen het lijf gelopen in de werkplaats. De nieuwste aanwinst voor het Lijzenga werkplaatsteam: Ate Groenewoud is bij ons begonnen als eerste autotechnicus.

Ate, woonachtig te Dokkum en trotse vader van twee dochters, heeft ruime ervaring in diagnose en reparatie van problemen met Franse auto’s. Voordat we hem mochten verwelkomen bij Lijzenga heeft hij maar liefst 28 ervaring opgedaan bij voormalig Renault dealer Autobedrijf Van den Akker in Dokkum. De ervaring met onderhoud, reparaties en diagnoses aan de verschillende Franse auto’s die daar de revue gepasseerd hebben komen zeker van pas bij het uitvoeren van werkzaamheden bij Autobedrijf Lijzenga.

Zoals je zult begrijpen zijn we blij dat we hiermee een extra zwaargewicht aan boord hebben waarmee we nog beter diagnoses kunnen stellen en vlotter reparaties te kunnen uitvoeren.

Dat het sleutelen bij Ate in het bloed zit blijkt wel uit zijn hobby’s: het is of tijd doorbrengen met zijn dochters of hij sleutelt aan eigen projecten! We zijn blij dat ‘ie dat dan ook nog 40 uur bij ons doet per week.

Vragen voor Ate? Stuur ons een bericht!

 

Bel ons
0511 - 424173
of stuur een bericht
Nu contact opnemen