MENU

Goede voornemens

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg, de dagelijkse werkzaamheden zijn in volle gang en het is druk zoals altijd. Uiteraard een goed teken, een goed begin is het halve werk. Via deze weg willen wij u al het goeds voor het nieuwe jaar toewensen. Graag willen u ook meenemen in onze plannen voor het komende jaar. Daarnaast een korte terugblik op wat wij in 2018 hebben bereikt.

2019
Wij wensen u een gezond,  gelukkig en mooi 2019 toe! Met heel veel veilige kilometers. Het afgelopen jaar is voor ons een heel goed jaar geweest dankzij u. Bedankt en wij hopen u het komende jaar weer terug te zien!

Plannen voor het komende jaar
In 2019 willen wij ons blijven ontwikkelen en met de tijd meegaan. Het is een snel veranderende wereld en wij willen niet achterblijven. In 2019 willen wij u snel, gemakkelijk en goed hulp kunnen bieden. Dat begint bij de digitale planning waar wij in 2018 mee zijn begonnen. Het komende jaar willen wij het verder optimaliseren, om u nog beter tot dienst te kunnen zijn. Ook willen wij de ‘Lijzenga App’ door ontwikkelen. Een zeer handige ondersteuning dat een bijdrage levert aan onze dienstverlening. Mocht u iets aan de app ontdekken wat volgens u beter kan (moet) dan horen wij het graag. Verder willen wij iets met bewegende media gaan doen. U ziet daar snel iets van terug, maar vooralsnog blijft het een verassing. In de werkplaats hebben wij een aantal mooie projecten in het verschiet, zoals de motor revisie van een Porsche 911 T. Daarnaast willen wij u weer de kwaliteit bieden die u van ons gewenst bent. De verkoopafdeling zal zich voornamelijk gaan richten op de veranderende autowereld, daar op inspelen en u daarover informeren. Verder zal het verkoop proces versoepelt worden. Het proces moet bij deze tijd passen. Ook zal de kennis verhoogd worden door opleiding en cursussen. Het geheel is gericht op het correct informeren van de klant.

Terugblik 2018
2018 was een mooi jaar! Een jaar waarin veel is veranderd. Denk maar aan de uitbreiding van de showroom, het occasionterrein dat onder handen is genomen en de vernieuwing van de vloer in de werkplaats. Mooie ontwikkelingen, die de uitstraling van ons bedrijf ten goede komen. Ook op het digitale vlak zijn er ontwikkelingen geweest. De Lijzenga App is online en heeft inmiddels een prachtige update gehad. Daarnaast zijn wij op een digitale planning over gegaan en houden wij u op social media wekelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij u snel en goed van dienst zijn. In het afgelopen jaar hebben wij twee leenfietsen gekregen, gezond en milieuvriendelijk vervoer. In de werkplaats hebben wij meerdere prachtige restauratieprojecten mogen uitvoeren, waarbij die van de 2 CV en de HY (naar Beertruck) van Kald Kletske er boven uit steken. Onze prachtige nieuwe koffiezetapparaat mogen wij niet vergeten, wij kunnen u nu van alle mogelijke soorten koffie voorzien ;). De winterdagen 2018 stonden symbool voor gezelligheid, heel veel winterchecks en een prachtig bedrag voor het goede doel. Al met al een groot succes. Wij hebben ons team met een aantal medewerkers mogen uitbreiden. Stuk voor stuk een aanvulling voor ons team.

2018 heeft ons veel gebracht en deze lijn willen wij in 2019 graag voortzetten. Uiteraard volgt ons gebruikelijke overzicht met de behaalde doelen.

Tot ziens in het nieuwe jaar!