MENU

Hoe was 2014 en wat zal 2015 brengen?

De eerste maand van 2015 loopt alweer op z’n eind. We nemen graag even de tijd om samen met u terug te blikken op 2014 en vooruit te kijken naar 2015.

2014 was een mooi en leerzaam jaar. Voor ons het eerste volle jaar dat we regelmatig met meer dan zeven man aan het werk waren in onze werkplaats.

Uiteraard was dit af en toe wel even aftasten: nog nauwkeuriger plannen, strakker onderdelenbeleid en natuurlijk vereiste dit nog meer betrokkenheid van de belangrijkste schakels in het proces: onze monteurs. Vergissen is menselijk en dus hebben we ook wel eens een foutje gemaakt of iets net verkeerd ingepland maar dit hebben we in overleg met u gelukkig altijd weer op kunnen lossen.

Daarom kunnen wij met gepaste trots en een grote glimlach zeggen dat we nog nooit zoveel banden hebben verwisseld, nog nooit zoveel olie hebben ververst en nog nooit zoveel distributieriemen hebben gemonteerd als in het afgelopen jaar. In een woord: geweldig!

Hiervoor willen we u hartelijk bedanken!

En nu? De maand januari is bijna afgelopen en 2015 is ondertussen echt begonnen. Om ook in de toekomst aan de vraag te kunnen blijven voldoen zullen we in de loop van dit jaar beginnen met uitbouw van onze werkplaats. Hiermee vergroten we onze capaciteit en kunnen we u zo snel mogelijk blijven helpen.

Het Nederlandse wagenpark wordt steeds moderner: enorm zuinige motoren, hybrides, auto’s die zelf kunnen rijden, noem maar op. Om deze ontwikkelingen bij te houden zullen we ook dit jaar blijven investeren in onze monteurs en apparatuur. Uiteraard blijven de Citroën en Peugeot opleidingen onderdeel van ons programma maar ook diagnosetrainingen en opleidingen puur gericht op hybride auto’s behoren tot de verplichte kost. Zo zijn onze monteurs steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sinds maart vorig jaar zijn we officieel gecertificeerd Lease Service Center en werken we tegenwoordig met het zogenaamde ‘MiCheck’ onderhoudsprogramma. Deze combinatie zorgt ervoor dat we voor alle leasemaatschappijen onderhoud mogen uitvoeren: alle leaseauto’s zijn dus gewoon bij ons welkom voor onderhoud. Met deze stap hopen we onze werkplaats en expertise op het universele terrein verder uit te breiden.

Kortom: we hebben weer een mooi en uitdagend jaar voor de boeg!

We hopen dat we ook u binnenkort weer mogen begroeten. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft horen wij het natuurlijk graag.

2014_nieuws

[contact-form-7 id=”1935″ title=”Contactformulier 1″]