MENU

Kennismaken met: Eelkejogchum Kooistra

De kans is groot dat hij al aan je auto heeft gesleuteld. Eelkejogchum Kooistra is een vrolijke en hardwerkende jongeman die al een paar in de werkplaats de handen uit de mouwen steekt. Tot onze grote spijt hebben wij hem nog niet aan je voorgesteld. Geen tijd te verliezen dus. 

Een aantal jaar geleden stapte hij voor het eerst bij Autobedrijf Lijzenga over de drempel. Op een korte uitstap na is hij niet meer weg te denken uit de werkplaats. Hij heeft altijd in de automotive gewerkt. Eelkejogchum heeft ervaring opgedaan door stages bij diverse autobedrijven. Het is dan ook niet verrassend dat Eelkejogchum een passie voor auto’s heeft. Ook in zijn vrije tijd is Eelkejogchum graag aan het sleutelen. Zowel brommers als auto’s passeren de revue. Het liefste neemt hij oude Volkswagens onder handen. Gelukkig voor ons kan hij ook prima met Franse auto’s overweg. 

Eelkejogchum werkt bij ons als tweede monteur en binnenkort begint hij met de opleiding tot eerste monteur. 

Wij zijn erg blij met deze betrokken en gedreven monteur die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Je auto is in goede handen bij Eelkejogchum.