MENU

Lijzenga PCA Zomercheck 2021

De zomer staat eindelijk maar echt voor de deur! In tegenstelling tot vorig jaar zijn steeds meer mensen voornemens om er met de auto op uit te gaan dit jaar. Daarom is het hoogste tijd om je auto te laten checken met de Lijzenga Zomercheck, zo weet je zeker dat je veilig onderweg bent komende maanden!

Nu afspraak maken voor de PCA Zomercheck

We voeren de Lijzenga Zomercheck uit vanaf 25 mei tm 30 juni, zorg dus dat je op tijd eentje boekt voor jouw auto. Een afspraak maken is ivm de Corona maatregelen nog steeds verplicht, klik hier om jouw Zomercheck in te plannen.

Tijdens de Lijzenga PCA Zomercheck controleren we je auto op meer dan 25 essentiele punten waardoor jij zeker weet dat je vertrouwd op weg gaat deze zomer. Uiteraard ontvang je van ons een rapport met de uitslag en een eventueel reparatie advies.

Wat kost de PCA Zomercheck?

Voor personenauto’s rekenen we 24,95 voor de check, maar ook campers zijn natuurlijk welkom. Voor een zomercheck voor een camper rekenen we € 39.95.

Tijdens de PCA Zomercheck wordt de airco gratis gereinigd en indien het interieur filter of bijvoorbeeld de ruitenwissers vervangen moeten worden, dan geven we hier 10% korting op.*

Airco service aanbieding

Niets is zo vervelend als een airco die stinkt of niet goed werkt terwijl de zon behoorlijk op de auto schijnt. De temperatuur loopt dan gauw op in de auto en sommige airco’s kunnen flink stinken.  Voor airco service hebben we de volgende aanbieding.**

  • R134 airco systeem van €115 voor €75
  • 1234YF airco systeem van €199 voor €149,95

Tijdens de airco service wordt de hele werking van het airco systeem gecontroleerd, gereinigd, afgeperst en opnieuw gevuld.

Welk type airco systeem heeft mijn auto?

Vaak vind je onder de motorkap een sticker waar het type airco systeem van jouw auto op staat. Kun je het niet vinden? Stuur ons dan even een bericht met je kenteken, dan kijken wij het voor je na.

Kleine lettertjes

* We geven 10% korting op de onderdelen. Dit staat los van montage.
** Uiteraard gelden deze aanbiedingen niet voor een defect airco systeem. We helpen natuurlijk graag om de oorzaak te achterhalen.

Zomercheck boeken?
0511 - 424173
Wacht niet langer
Nu inplannen