MENU

COVID-19 Maatregelen bij Lijzenga

Vanwege het Corona virus hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Zodat je met een gerust hart langs kunt blijven komen en wij je tot dienst kunnen zijn. Hierbij volgen wij te allen tijde de richtlijnen van het RIVM.

De volgende maatregelen zijn van toepassing:

  1. Tijdelijk geen handen schudden
  2. Er worden extra hygiëne maatregelen getroffen. Ook in de overdracht van je auto. Denk daarbij o.a. aan het ontsmetten van je stuur.
  3. Klanten mogen tijdelijk niet in de werkplaats komen.
  4. We vragen je gebruik te maken van de desinfectie gel op tafels en de balie.

 

Ploegendienst:

Daarnaast gaan wij in ploegen werken. Omwille van de gezondheid van het personeel, maar ook jouw gezondheid. Dat betekent dat wij een lagere bezetting hebben. Het kan langer duren voordat we je auto klaar hebben of dat we je te woord kunnen staan. Wij vragen je begrip hiervoor en hopen tot een goede oplossing te komen.

Tevens hangen wij door ons hele bedrijf instructies op ten behoeve van de maatregelen die wij treffen en hoe de hygiëne gewaarborgd kan worden.

Mocht je griepverschijnselen hebben, blijf dan thuis. Hetzelfde doen wij met onze collega’s. Zodra iemand griepverschijnselen vertoont, dan blijft hij/zij thuis.

Wij hopen op je begrip en medewerking. Vragen, opmerkingen of suggesties zijn uiteraard van harte welkom.

Update 1 juni 2020:

We werken ondertussen weer op volle sterkte. Uiteraard houden we zoveel mogelijk afstand en wanneer een van onze werknemers ook maar enige Coronaverschijnselen heeft, dan gaat hij of zij direct naar huis / blijft thuis. Wanneer je een afspraak bij ons hebt staan maar je bent niet in staat de auto te brengen in verband met Coronaverschijnselen bij jou of bij iemand uit je gezin, laat het ons weten en we komen zeker tot een oplossing.