MENU

Nieuw gezicht: Jesse

We stellen graag aan je voor: Jesse van der Zant! Na succesvol zijn MBO Manager Retail niveau 4 te hebben afgerond was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu studeert Jesse aan NHL Stenden in Leeuwarden (Ondernemerschap en Retail Management). In deze duale werken-leren situatie (4-jarige opleiding) werkt Jesse nu vier dagen per bij Lijzenga aan de commerciële kant en is er een dag in de week tijd voor een studiedag.

Bij Autobedrijf Lijzenga kom je Jesse voornamelijk tegen aan de verkoopzijde van het bedrijf. Voor de opleiding zijn er verschillende opdrachten die uitgevoerd moeten worden op het gebied van verkoop maar ook management gerelateerde taken en tot slot aan de marketing zijde van het bedrijf. Een veelomvattende opleiding dus én een leuke uitdaging hier bij Autobedrijf Lijzenga, wij hopen dat de praktijkervaring helpt om de opleiding succesvol af te ronden.

Onze nieuwe collega is 20 jaar jong, woonachtig in het prachtige Dokkum en heeft voordat hij bij ons begonnen is ook al een tijdje bij onze collega’s van AutoDijk Dokkum meegedraaid. Dus het werken in een autobedrijf is hem niet vreemd. Mocht Jesse je bekend voorkomen en je bent een regelmatige gast van Pizzeria d’Angelo in Dokkum, dan is dat de reden. Voordat Jesse bij AutoDijk begon heeft hij 5 jaar bij d’Angelo gewerkt in de bediening, afwas maar ook bezorging en zelfs in de keuken.

Wij zijn blij Jesse bij ons aan boord te hebben en wensen hem veel succes!

Vragen of kennismaken?
0511 - 424173
Jesse helpt je graag!
Maak een afspraak