MENU

Op vakantie in eigen land? Doe de vakantiecheck!

Het is bijna zomer! Normaal gezien de periode waarin je op vakantie gaat en veel kilometers maakt onder warme omstandigheden. Veel mensen besluiten om de vakantieperiode in eigen land door te brengen dit jaar in verband met de pandemie. En waarom niet? Ons kleine landje biedt verrassend veel schitterende vakantielocaties!

Denk bijvoorbeeld eens aan de prachtige waddeneilanden, onze eindeloze polders, het prachtige Zeeland, sportief mountainbiken in Limburg of kastelen bekijken in de Achterhoek? Ook veel dichterbij is er verschrikkelijk veel moois te zien en leuks te doen, watersport in Friesland, wandelen in Groningen of op zoek naar hunebedden in Drenthe.

En wanneer  je dan op pad gaat, dan wil je dat natuurlijk onbezorgd en veilig doen! Ook daarom is het mogelijk om dit jaar je auto weer te laten controleren met de PCA vakantiecheck.

Voor slechts € 19,95 controleren wij jouw auto op meer dan 25 vitale punten, en dat is inclusief een gratis aircocheck! Wel zo lekker met die zomerse temperaturen.

Je bent welkom in de maanden juni, juli en augustus bij voor de PCA Vakantiecheck.

Direct een afspraak maken?

Boek hier jouw PCA Vakantiecheck!

Doe snel de vakantiecheck en ga met een gerust gevoel op pad.

Nog even lachen? De Fryske Vlogger kwam ook bij ons langs voor een vakantiecheck. Dit was zijn ervaring… 😉

Afspraak maken?
0511 - 424173
Bel of stuur nu een bericht!
Boek nu jouw PCA Vakantiecheck