MENU

Overname werkplaatsactiviteiten Autobedrijf Boelens

Ontwikkelingen in Damwâld

Vanaf 1 januari 2014 zal Autobedrijf Lijzenga alle werkplaatsactiviteiten van collega Autobedrijf Boelens overnemen.
Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen hebben we onlangs twee nieuwe bruggen geïnstalleerd en is ons werkplaatsteam uitgebreid. Daarnaast is alle benodigde kennis en apparatuur overgenomen om er zeker van te zijn dat auto’s van alle merken bij ons in juiste handen zijn.

Waarom?

Voor ons is de werkplaats al jaren een erg belangrijke factor en hier willen wij dan ook verder in doorgroeien en onze expertise nog meer uitbouwen. Met onze groeiende verkoopaantallen en de stijgende vraag naar goede en snelle service is de overname van de werkplaats van Autobedrijf Boelens volgens ons een logische volgende stap in de verankering van de continuïteit en groei van het bedrijf. Alle werkplaatsactiviteiten van Boelens zullen naar ons worden verplaatst, vandaar ook de investering in de werkplaats en uitbreiding van ons werkplaatsteam. Autobedrijf Boelens zal zich blijven richten op de verkoop van jonge occasions. Wij zullen ons blijven richten op de verkoop van nieuwe en gebruikte Citroëns en Peugeot en het onderhouden van heel divers wagenpark. Wij willen voor u de plaats voor alle autogerelateerde zaken zijn.

Wat betekent dit voor u?

In principe verandert er niet zoveel: Autobedrijf Lijzenga blijft dé specialist op het gebied van Citroën en Peugeot. Hier blijven we in investeren en onszelf in door ontwikkelen zodat we hierin kunnen blijven uitblinken. We blijven graag met u meedenken naar een passende oplossing.

Wat u wel zult merken is dat u bij ons nieuwe gezichten en meer auto’s van andere merken gaat tegenkomen. Daarnaast dragen we vanaf 1 januari 2014 het predicaat ‘Lease Service Center’, dat betekent dat we voor een groeiend aantal leasemaatschappijen onderhoud uitvoeren. U kunt dus ook met uw leaseauto terecht bij ons.

Voor het maken van een afspraak voor de werkplaats kunt u ons bellen, langskomen of direct online een bericht sturen.

Aan onze openingstijden zal op dit moment niets veranderen. De werkplaats blijft iedere werkdag van 08.00 tot 17.00 en zaterdag van 09.00 tot 17.00 geopend.

Huidige klanten van de werkplaats van Autobedrijf Boelens zijn reeds op de hoogte gesteld van deze verandering en zij zijn dan ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en onderhoud danwel reparatie van hun auto.

 

Verkoop

Aan de verkoopkant verandert er verder niks. Autobedrijf Lijzenga neemt alleen de werkplaatsactiviteiten over van Autobedrijf Boelens (niet de verkoop). Wij blijven ons volledig toeleggen op nieuwe en gebruikte Citroën en Peugeot modellen.

Autobedrijf Boelens zet haar verkoopactiviteiten door in de huidige showroom naast het winkelcentrum te Damwoude.

Wanneer u een specifieke auto zoekt helpen we u met uw zoektocht zodat u altijd de auto vindt waarnaar u op zoek bent. U bent dus voor uw nieuwe of gebruikte Citroën en/ of Peugeot van harte welkom bij Autobedrijf Lijzenga.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over bovenstaande, laat het ons weten. We beantwoorden ze graag. 0511-424173 / info@lijzengacitroens.nl.