MENU

Tijd voor de bandenwissel! Hoe staat het met uw zomerbanden?

Het wintersport seizoen nadert zijn einde, we hebben de eerste mooie dagen al gehad en de lente is bijna begonnen. De temperatuur komt regelmatig boven de 7 graden en dus wordt het tijd voor uw zomerbanden!

Wij nodigen u graag uit om uw banden te komen wisselen. Als u wilt kunt u hier natuurlijk op wachten. Uiteraard is het wisselen van uw banden te combineren met onderhoud aan uw auto, geef het dan alstublieft aan tijdens het maken van de afspraak. Zou u uw afspraak minimaal twee weken vooruit kunnen maken?

Mocht u de wielen willen laten balanceren, dan vragen we u dit bij het maken van de afspraak even aan te geven zodat we dit kunnen doen voordat de wielen onder de auto zitten. Indien wij uw banden in opslag hebben en ze op velg zitten, dan worden de wielen conform afspraak gratis voor u gewisseld! Lees hier meer over onze banden opslag.

Zoals u wellicht weet is de wettelijk vereiste profieldiepte 1.6 mm, echter hanteren wij de grens van 3.0 mm profieldiepte als veilige ondergrens. Wilt u een persoonlijk voorstel voor nieuwe zomerbanden? Laat het ons weten, we helpen graag!

Vertrouwd op weg met Lijzenga, tot snel!