MENU

Tijd voor de zomerbanden!

Zoals ieder jaar hierbij weer de uitnodiging voor zomerbandenwissel. We zitten midden in een vreemde tijd. De zon begint te schijnen, de hemel is blauw maar de woorden ‘corona ’ en ‘crisis’ domineren het nieuws en de meeste dagelijkse gesprekken.

Ondanks alles zijn we gelukkig nog geopend en willen we u bij deze uitnodigen voor de bandenwissel. In verband met het COVID-19 virus bieden we een gratis haal- en brengservice aan in de nabije omgeving maar natuurlijk kun u zelf een afspraak maken en erop wachten. Zoals altijd is het mogelijk om de bandenwissel te combineren met ander onderhoud en/ of reparatie.

Voor uw en onze gezondheid houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Zo mogen er tijdelijk geen klanten in de werkplaats en kan er per tijdseenheid maximaal 1 persoon wachten in de showroom. We moeten her en der dus wat passen en meten maar dat komt zeker goed!

Mocht u de wielen willen laten balanceren, geef dit dan alstublieft aan bij het maken van de afspraak. Indien uw zomerbanden op velg zitten worden de wielen conform afspraak gratis voor u gewisseld.

De wettelijk vereiste profieldiepte is 1.6 mm, echter hanteren wij 3.5 mm als advies grens.

Maak direct een afspraak!