MENU

Vacature: commercieel medewerker werkplaatsreceptie

Autobedrijf Lijzenga is op zoek naar versterking van ons team van specialisten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een commercieel medewerker werkplaatsreceptie (m/v)

Het betreft een nieuwe functie. Momenteel wordt deze rol ingevuld door de chef werkplaats. Jij helpt ons om onze groei te verstevigen en de service en kwaliteit te leveren die de klanten van ons gewend zijn. Zoals je zult begrijpen ben jij de spil tussen de klant en de werkplaats en zorg je voor een optimale communicatie tussen werkplaatsreceptie en werkplaats.

In deze functie ben jij mede bepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de mate tevredenheid van de klant. Om hiervoor te zorgen ben jij een goede gastheer/gastvrouw en iemand die in kansen en oplossingen denkt.

Jij wilt de verwachtingen van de klant overtreffen en bent goed in staat via cross-selling onze klanten relevante suggesties en alternatieven te geven. Samen met jouw collega’s streef je ernaar om klanten niet onnodig terug te laten komen. Jij bent goed in staat om klanten op hun gemak te stellen en oprecht geïnteresseerd.

Om dit te verwezenlijken ben je commercieel ingesteld en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. In de hectiek kun je rustig blijven en bewaar je het overzicht. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor want een goede werksfeer vinden wij heel belangrijk. Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik jij over voldoende technische basiskennis van de automotive.

Lees hier meer