MENU

Volledige lockdown: wat kunnen wij voor je betekenen?

Allereerst: wij zijn gewoon open, alleen net even anders dan je gewend bent.

Voor onze werkplaats verandert er eigenlijk niets. We houden ons in de werkplaats inmiddels al strikt aan de regels om ervoor te zorgen dat wij veilig kunnen werken en de auto’s van onze klanten veilig de weg op kunnen.

Dit betekent concreet voor iedereen die zijn auto bij ons in onderhoud heeft het volgende.

  • Geplande werkplaats afspraken kunnen gewoon doorgaan.
  • Onderhoud aan de auto kan natuurlijk gewoon ingepland worden
  • Indien het niet mogelijk is om je auto te brengen of op te halen kunnen we deze in overleg ophalen en weer terugbrengen

Werkplaats afspraak maken

Natuurlijk is onze verkoop ook gewoon geopend, maar wel op een net iets andere manier dan je misschien gewend bent. Om ervoor te zorgen dat we ons aan de maatregelen kunnen houden bieden we de volgende zaken aan.

  • Bij voorkeur zorgen wij voor een aflevering aan huis om het aantal personen bij ons op locatie te minimaliseren (we regelen voorafgaand aan de aflevering reeds al het papierwerk)
  • Wanneer dit wenselijk is verzorgen wij een proefrit aan huis
  • Een proefrit komen maken in de auto naar wens kan natuurlijk, maar op dit moment alleen maar op afspraak om de drukte te reguleren.
  • Een bezoek aan onze showroom is ook enkel en alleen op afspraak mogelijk in verband met dezelfde reden.

Proefrit aan huis inplannen

Uiteraard is en blijft iedereen van harte welkom, alleen nu even op afspraak!

Wij vinden het erg belangrijk dat wij iedereen veilig kunnen helpen. Daarom houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Vragen of opmerkingen over ons Coronabeleid? Laat het ons even weten, we helpen graag.