MENU

Welkom bij de Lijzenga Winterweken!

We hadden ons ontzettend verheugd op weer een ouderwetse editie van de Lijzenga Winterdagen maar helaas gooit de situatie rondom COVID wederom roet in het eten. Uiteraard vinden we het wel belangrijk dat je veilig de weg op kunt deze winter, dus maken we je auto graag winterproof. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de Lijzenga Winterweken!

De Lijzenga Winterweken zijn in de periode tussen 22 november en 17 december 2021. Dus dan ben je van harte welkom voor een gratis Lijzenga Wintercheck, maak alsjeblieft wel even een afspraak van te voren.

Dit houdt de gratis Lijzenga Wintercheck precies in:

  • Gratis wintercheck van jouw auto op meer dan 25 essentiële punten
  • Origineel Lijzenga presentje (zolang de voorraad strekt)
  • Wintercheck rapport

In verband met COVID is een gratis Lijzenga Wintercheck enkel mogelijk op afspraak aangezien we niet teveel mensen tegelijkertijd binnen mogen hebben. Uiteraard staat er wel koffie, thee en echte snert (om mee te nemen) voor je klaar zoals altijd bij de Lijzenga Winterdagen.

Een afspraak maken voor de Wintercheck doe je het makkelijkst door even te mailen naar Gosse Pieter via receptie@lijzengacitroens.nl of even bellen naar 0511-424173. We voeren de gratis Wintercheck alleen uit op werkdagen.

Stichting STOP Hersentumoren

Zoals je gewend bent van ons houden we natuurlijk een inzameling voor de stichting STOP Hersentumoren (helaas zonder een schone auto dit jaar). Hiervoor zal een donatie box op de balie van de werkplaatsreceptie staan. Net als ieder jaar verdubbelen wij als Autobedrijf Lijzenga jouw donatie, zo hopen op deze manier weer een mooi bedrag op te halen voor dit goede doel!

Maak nu een afspraak
0511 - 424173
en ga veilig de winter door!
Afspraak maken