MENU

Wisselen naar winterbanden

Wisselen naar winterbanden
De warme temperaturen zijn voorbij. De herfst en de winter liggen alweer op de loer. De winterband heeft diepe en brede groeven in het profiel. Dankzij het speciale type rubbercomponent biedt de winterband op zowel koude als natte wegen aanzienlijk meer grip dan een zomerband. Een voordeel dat al begint bij +7 º C en lager. Dat betekent dat het moment om winterbanden te monteren er bijna weer aan komt.

Vanaf de week van 8 oktober kunt u weer bij ons terecht voor het wisselen naar de winterbanden. U kunt daar een afspraak voor maken. Het is uiteraard mogelijk om het wisselen van uw banden te combineren met het onderhoud aan uw auto. In dat geval hebben wij vervangend vervoer klaar staan. Ook het balanceren van de wielen is mogelijk. Als u dat ook wil, dan graag bij het maken van de afspraak aangeven. Indien uw winterbanden op velg zitten worden de wielen conform afspraak gratis voor u gewisseld.

Mocht u vragen hebben, wij zijn bereikbaar op 0511-424173 of werkplaats@lijzengacitroens.nl. Ook bij de aanschaf van (nieuwe) winterbanden. Wij helpen u graag verder.