MENU

Pers

PERSBERICHT
Damwoude, 16 juli 2011

Autobedrijf M. Lijzenga heeft een nieuwe website! www.autobedrijflijzenga.nl
De specialist in Peugeots en Citroëns, Autobedrijf M. Lijzenga Damwoude heeft een nieuwe website. Met deze website straalt het bedrijf dit specialisme duidelijk uit naar de bezoekers van de website. De nieuwe website heeft tal van nieuwe functies die voor klanten erg gemakkelijk zijn.

Op www.autobedrijflijzenga.nl kan er direct online een afspraak gemaakt worden voor een APK of onderhoudsbeurt. Van alle nieuwe modellen van Peugeot en  Citroën kunt u de gegevens opvragen en foto’s bekijken. U kunt zich gemakkelijk inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van de acties en nieuwe modellen bij Autobedrijf M. Lijzenga. Elke auto moet af en toe APK gekeurd worden, om dit niet te vergeten kunt u op de website van Autobedrijf M. Lijzenga een reminder instellen zodat u op tijd een bericht krijgt, op deze manier voorkomt u een boete en rijdt u veilig rond!

Up-to-date werkplaats
Autobedrijf M. Lijzenga is al 25 jaar gespecialiseerd in Franse auto´s. Door deze lange historie met de Franse merken Peugeot en Citroën is er van alle modellen genoeg kennis voor handen. Uiteraard is de werkplaats van Autobedrijf M. Lijzenga voorzien van de meest geavanceerde uitleesapparatuur van Peugeot en Citroën. Door deze twee factoren  kan Autobedrijf M. Lijzenga zich met recht dé specialist in Peugeot en Citroën noemen.

Klassieker, jong gebruikt en nieuwe auto?
Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u terecht voor een mooie old- of youngtimer, er zijn altijd meerdere klassiekers op voorraad. Uiteraard kunt u ook voor het onderhoud of restauratie van uw klassieker terecht bij specialist M. Lijzenga.
De snel wisselende voorraad van Autobedrijf M. Lijzenga bestaat met name uit jong gebruikte Peugeots en Citroëns. Van Citroën C1 tot Citroën C6. Van Peugeot 107 tot Peugeot 407, voor elk model zit u dus goed bij Autobedrijf M. Lijzenga.
Naast gebruikte auto’s is het uiteraard ook mogelijk om een nieuwe Peugeot of Citroën te bestellen bij Autobedrijf M. Lijzenga. Doordat het bedrijf uitstekende contacten heeft met de dealer netwerken van beide merken kunt tegen scherpe prijzen een nieuwe Peugeot of Citroën bestellen bij M. Lijzenga Damwoude.

Autobedrijf M. Lijzenga
Al 25 jaar is het bedrijf aan de Conradi-Veenlandstraat 120 te Damwoude gespecialiseerd in Franse auto’s en dan met name van het merk Citroën. Door deze historie is van alle modellen veel kennis aanwezig. In de showroom vindt u altijd interessante modellen van Peugeot en Citroën. Als uw nieuwsgierig bent naar de werkplaats kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen.

Autobedrijf M. Lijzenga is met de nieuwe website, de specialisatie in Peugeot en Citroën en de moderne werkplaats helemaal klaar om u van dienst te zijn.

Graag tot snel bij Autobedrijf M. Lijzenga Damwoude!

www.autobedrijflijzenga.nl
www.lijzengacitroens.nl
www.lijzengapeugeots.nl

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude
Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl
Twitter: @Lijzenga