MENU

Bedrijfsauto Peugeot Traveller

Peugeot Traveller Business is een elegante en moderne combinatie van een bestelwagen en een personenauto. De Peugeot Traveller is het nieuwste aanbod in auto’s die bestemd zijn voor professioneel personenvervoer.

COMFORTABEL EN “CONNECTED” REIZEN

COMFORTABEL EN De Peugeot Traveller Business is behalve van een head-up display* en vele rijhulpsystemen* ook voorzien van een nieuw navigatiesysteem*. Het nieuwe 3D navigatiesysteem* is verbonden met het internet en kan door middel van spraak bestuurd worden. Daarnaast beschikt het navigatiesysteem over een 7-inch touchscreeni en maakt het gebruik van de realtime informatie van TomTom Traffic** ** Afhankelijk van het land van bestemming

COMFORT VOOR DE PASSAGIERS

COMFORT VOOR DE PASSAGIERS
COMFORT VOOR DE PASSAGIERS
In het interieur van de Peugeot Traveller staat het comfort van de inzittenden centraal. Er kan worden gekozen voor een indeling met 5 zitplaatsen tot 9(i) zitplaatsen of een VIP Lounge-configuratie (4 of 5 naar elkaar toe gerichte stoelen)i. De sfeer in het interieur en het comfort worden verder verbeterd door hightech voorzieningen. De airconditioning met drie zones heeft een comfortfunctiei en de glazen dakpanelen kunnen individueel worden geblindeerd en zijn voorzien van sfeerverlichting.

MODERNE EN EFFICIËNTE MOTOREN

De Peugeot Traveller Business is gebaseerd op het modulaire EMP2-platform. Deze nieuwe structuur staat garant voor comfort, kwaliteit en efficiency. Dankzij dit nieuwe platform is de Peugeot Traveller bijzonder ruim, comfortabel en praktisch: een fraai voorbeeld van de knowhow van Peugeot. Met de zuinige BlueHDi-motoren van 95 tot 180 pki en de nieuwe automatische transmissie EAT6 biedt de Peugeot Traveller veel rijplezier terwijl het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot dit segment uiterst laag zijn.