MENU

Peugeot 108 5-deurs

De Peugeot 108, die zich in de stad als een vis in het water voelt, is chic en elegant vormgegeven. Deze compacte stadsauto heeft een verfrissend en origineel karakter, zowel met als zonder vouwdak. Met zijn scherpe blik en strakke lijnen, de talloze manieren waarop hij gepersonaliseerd kan worden en de hightech, connected uitrusting beleeft u autorijden op een geheel nieuwe manier.

CHIC EN ELEGANT

CHIC EN ELEGANT

De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto. Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht. U kunt hem helemaal aan uw eigen smaak aanpassen met acht kleuren, zeven personalisatiethema’s en drie ambiances voor het interieur. Met de Peugeot 108 TOP! profiteert u bovendien van een reusachtig vouwdak waarmee u de stad op een nieuwe manier kunt leren kennen.

PERSONALISATIE

PERSONALISATIE

Uw eigen 108 samenstellen: het kan! Met acht kleuren, zeven personalisatiethema’s en verschillende ambiances voor het interieur kunt u de Peugeot 108 helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Kies zowel voor het interieur als het exterieur de kleuren, materialen, stijl en exclusieve details die bij u passen en creëer zo uw eigen Peugeot 108! Bij de Peugeot 108 TOP! kunt u bovendien de kleur van het vouwdak zelf uitkiezen: zwart, grijs of het bijzondere Red Purple! Met de 108 onderscheidt u zich van de massa en toont u uw creativiteit!

KIES JE EIGEN STIJL

De elegante en moderne, Peugeot 108 maakt de creatieve geest in u wakker. Om u van anderen te onderscheiden kunt u kiezen uit 6 persoonlijke thema’s. Wat uw keuze ook is, chic, geraffineerd, urban of sportief, jaloerse blikken zijn gegarandeerd.

  • Barcode

  • Diamond

  • Tattoo

  • Sport

  • Dressy

TOUCH SCREEN

De Peugeot 108 beschikt over een geavanceerde uitrusting waarmee u een nieuw tijdperk van connectieve technologie binnenstapt. Met het grote touchscreen beschikt u over alle informatie en functies die onderweg van pas komen.
TOUCH SCREEN

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIESamen met de compacte afmetingen van de Peugeot 108 maakt de achteruitrijcamerai het u gemakkelijk bij het parkeren. Dankzij het Keyless Entry and Start-systeem kunt u de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder dat u de sleutel tevoorschijn hoeft te halen en kunt u de motor starten met één druk op de startknop.