MENU

Peugeot 2008 Crossover

Met de 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft. Met deze auto heeft Peugeot een robuust en tegelijk elegant ontwerp neergezet met een volledig eigen identiteit.

SFEERVOL LICHT

 

  • SFEERVOL LICHT 4
  • SFEERVOL LICHT 1
  • SFEERVOL LICHT 2
  • SFEERVOL LICHT 4
  • SFEERVOL LICHT 1

 

De blauwe LED-omranding van het head-up instrumentenpaneel*, de LED-lichtstrook rondom het glazen panoramadak* die een gedempt blauw licht geeft, of het LED-patroon in de hemelbekleding** geven de 2008 een unieke ambiance. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering. **Standaard op niveau Allure.

PARK ASSIST

Dankzij de automatische besturing wordt in- of uitparkeren kinderspel met minder kans op schades. De Actieve parkeerhulp* meet de lengte van de beschikbare parkeerplaatsen en kan u zo naar een parkeerplaats leiden die voor uw auto geschikt is. De parkeersensoren en de stuurinrichting nemen bij het in- en uitparkeren het moeilijke werk van u over. U hoeft slechts de pedalen en de versnellingshendel te bedienen. Tijdens het in- en uitparkeren geeft het systeem u instructies via het touchscreen zodat de manoeuvre vlekkeloos verloopt.

GRIP CONTROL

GRIP CONTROL
GRIP CONTROL

Dankzij de Grip Control®* (systeem dat de tractie verbetert) deinst de Peugeot 2008 niet terug voor zand, modder of sneeuw. In combinatie met de Mud and Snow** banden zorgt de Grip Control®* voor een betere grip van de twee aangedreven wielen, zodat u zorgeloos ook eens een wat minder goed begaanbare weg kunt nemen met deze compacte crossover. * Standaard of optioneel, uitsluitend bij motoruitvoeringen met een vermogen van meer dan 92 pk voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak. ** Modder en sneeuw.

TECHNOLOGIE e-HDi & e-VTi STOP & START

Het Stop & Start-systeem van de Peugeot 2008 is zowel leverbaar in combinatie met dieselmotoren (e-HDi) als met benzinemotoren (e-VTi). Het snelle, doeltreffende en stille Stop & Start-systeem van de nieuwe generatie verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat de motor razendsnel en trillingsvrij afgezet en weer gestart wordt waardoor het een opnieuw comfort garandeert.

TOUCHSCREEN

TOUCHSCREEN

Vanaf de Active is het dashboard voorzien van een 7 inch-touchscreen dat binnen het directe handbereik van de bestuurder èn passagier is geplaatst. Hiermee heeft u eenvoudig toegang tot de verschillende functies: radio, Bluetooth® handsfree set, afspelen van muziekbestanden via een USB-aansluiting of via streaming audio, boordcomputer, navigatie*.