MENU

Peugeot 208 3-deurs

Het nieuwe design van deze compacte hatchback is karaktervoller, sportiever en geraffineerder dan ooit. Laat u overtuigen door zijn karakter en ervaar zijn tomeloze energie.

MAGNETISCHE AANTREKKINGSKRACHT

MAGNETISCHE AANTREKKINGSKRACHT

Vanaf het eerste moment weet de PEUGEOT 208 u te verleiden met zijn design dat karaktervoller, sportiever en geraffineerder is dan ooit.

Deze nieuwe identiteit, in combinatie met de verder naar de buitenkant geplaatste mistlampen, geeft de auto een breder en dynamischer voorkomen. Een uitnodiging om achter het stuur plaats te nemen van een auto die aan de weg gekleefd lijkt te zijn.

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

Het kwalitatief hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 valt op door zijn strakke design. Dankzij de PEUGEOT i-Cockpit zijn alle functiesgemakkelijk en snel te bedienen.

De PEUGEOT i-Cockpit, die bestaat uit een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreeni, biedt u een intense rijbeleving om optimaal te genieten van het dynamische, scherpe en veilige rijkarakter van deze auto.

EFFICIËNCY EN VEILIGHEID

EFFICIËNCY EN VEILIGHEID

De compacte afmetingen, het lage gewicht, de aerodynamica en het rijgedrag van de PEUGEOT 208 staan borg voor een perfecte balans tussen comfort en wegligging.

Dankzij nieuwe hightech voorzieningen en het brede gamma PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotorenvan de nieuwste generatie, die allemaal aan de Europese Euro 6-normen voldoen, gaan deze kwaliteiten samen met prestaties en gebruikskosten die toonaangevend zijn in dit segment.

De PEUGEOT 208 kan ook worden voorzien van de nieuwe zestraps automatische transmissie met koppelomvormer EAT6. Deze snel en soepel schakelende automaat, die versnellingen kan overslaan, versterkt de rijsensaties nog verder.