MENU

Peugeot 308 GT

Het gamma van de Peugeot 308 is opnieuw uitgebreid: voor de verwende autoliefhebbers zijn de 308 en 308 SW er vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. Een karaktervol design gecombineerd met indrukwekkende prestaties en een laag verbruik! Op de 308 GT 180 profiteert u als zakelijke klant bovendien van slechts 20% bijtelling.

EEN UITGESPROKEN SPORTIEF DESIGN

EEN UITGESPROKENSPORTIEF DESIGN

Met zijn exclusieve kleur Bleu Magnetic trekt de 308 GT alle aandacht naar zich toe. De vloeiend en sportief gelijnde carrosserie is vóór met 7 mm en achter met 10 mm verlaagd. De auto staat breed op de weg dankzij de zijskirts en de speciale gepolijste lichtmetalen 18 inch-velgen die in twee tinten zijn gespoten.

DYNAMISCHE PRESTATIES

De 308 GT is leverbaar met twee nieuwe, krachtige motoren die voldoen aan de Euro 6-norm en standaard worden gecombineerd met een uitschakelbaar ESP: de benzinemotor 1.6 THP 205 S&S met turbo i in de GT 205 en de dieselmotor 2.0 BlueHDi 180 i in de GT 180.
DYNAMISCHE PRESTATIES

RIJPLEZIER PUR SANG

RIJPLEZIER PUR SANG

Neem plaats in de Peugeot i-Cockpit en word één met uw 308 GT. Het head-up instrumentenpaneel en het specifieke, met geperforeerd leder beklede compacte stuurwiel met GT-embleem staan garant voor ongekende rijsensaties.

Kwaliteit

 

  • Kwaliteit 5
  • Kwaliteit 1
  • Kwaliteit 2
  • Kwaliteit 3
  • Kwaliteit 4
  • Kwaliteit 5
  • Kwaliteit 1

 

De 308 GT maakt niet alleen indruk met zijn design en sportieve prestaties, maar ook met zijn voortreffelijke kwaliteitsniveau. Zowel aan de buitenzijde als in het interieur is de pasvorm van de onderdelen perfect en is de afwerking verzorgd tot in de kleinste details. De hoogwaardige en fraaie materialen – met zacht materiaal bekleed dashboard, met geperforeerd leder bekleed stuurwiel, portierpanelen van thermisch gevormd kunststof – veraangenamen het verblijf in de auto.