MENU

Peugeot 308 GTI

De ingenieurs van PEUGEOT SPORT weten door hun eigen passie en veeleisendheid precies wat sportieve autoliefhebbers verlangen en zijn er daardoor in geslaagd de ultieme hot hatch te ontwerpen: de PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT.

GESPIERD GTi-DESIGN

GESPIERD GTi-DESIGN

De pure en geraffineerde 308 GTi by PEUGEOT SPORT maakt direct indruk. De Coupe Franchei onderstreept zijn uitermate sportieve karakter. Ook het interieur ademt een en al sportiviteit. De 1.6 e-THP benzinemotor met 270 of 250 pk, het Torsen®-differentieel met beperkte slipi, de onderstelafstemming, de kuipstoelen en de PEUGEOT i-Cockpit® staan garant voor weergaloze prestaties.

BY PEUGEOT SPORT

BY PEUGEOT SPORTBij de ontwikkeling van de nieuwe 308 GTi by PEUGEOT SPORT zijn de ingenieurs van PEUGEOT SPORT bepaald niet over één nacht ijs gegaan. Het doel was immers een scherp en communicatief sturende compacte hatchback die ultiem rijplezier biedt. Het onderstel, de motor, het remsysteem en de elektronische hulpsystemen… elk onderdeel is onder de loep genomen om dit doel te kunnen bereiken.
Een door coureurs afgestemd onderstel, een motor met een inspuitdruk van 200 bar, een sportief uitlaatgeluid, een Torsen®-differentieel met beperkte slipihet resultaat is sensationeel! De auto sprint in 6,0 s van 0 naar 100 km/h en de 1000 m vanuit stilstand legt hij af in slechts 25,3 si

ULTIEME SENSATIES

ULTIEME SENSATIES

Ervaar de intuïtieve ergonomie van de PEUGEOT i-Cockpit® in combinatie met de specifieke onderstelafstemming. Dankzij het compacte stuurwieli, het head-up instrumentenpaneel en het grote 9,7 inch touchscreen rijdt u instinctiever en veiliger, een belangrijk gegeven bij een auto van dit prestatieniveau. En om de sportieve sfeer in de auto nog verder te verhogen kunt u het Driver Sport Pack activeren.

COMPROMISLOZE KWALITEIT

COMPROMISLOZE KWALITEIT
De door PEUGEOT SPORT in navolging van de 208 GTi en de RCZ R ontwikkelde nieuwe 308 GTi by PEUGEOT SPORT biedt sportiviteit zonder concessies. Hoogwaardige technologie, aandacht voor de kleinste details… niets is aan het toeval overgelaten om een hoog kwaliteitsniveau te bieden.